B_U_R_I 3 290 Napisano October 4, 2010 Share Napisano October 4, 2010 O dodatnih kvalifikacijah bo več info tekom tega tedna, ko dokončno dorečemo zadeve. Definitivno bodo potekale, verjetno enkrat med tednom in eno uro pred dirko. Kdor se dirke ne bo mogel udeležiti, mora to prej sporočiti. Kdor ne bo sporočil, bo sankcioniran. Letos ne bo izjem tukaj pa čeprav bo potem trpela udeležba, saj je bilo ponavadi (kljub boljši udeležbi) še vedno nekaj kamikaz, ki so prišli le na eno dirko in potem marsikomu pokvarili vikend. Potrebno bo pokazati malo resnosti. Link to post
PEK 2 291 Napisano October 4, 2010 Share Napisano October 4, 2010 Pa men se ne da dodatnih Q vozt! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 4, 2010 Share Napisano October 4, 2010 Ne bo ti jih treba Sej sm že povedal za koga bodo dodatne kvalifikacije Link to post
Mouly 2 Napisano October 5, 2010 Share Napisano October 5, 2010 Mene pa nekej zanima: Glede na to da je bla narjena razlika oz. da smo razdeljeni na "tovarniške" in "privatne" ekipe, me zanima koliko so, če so, 2008 dirkalniki hitrejši od 2006? Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 5, 2010 Share Napisano October 5, 2010 Ne bo ti jih treba Sej sm že povedal za koga bodo dodatne kvalifikacije Hmmm.... kje pa si to povedal ? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 5, 2010 Share Napisano October 5, 2010 Nekje sem že pisal. Kvalifikacij se ne bo potrebno udeležiti TOP15 voznikom, za preostalih 9 mest, ki so na razpolago na strežniku pa bodo predkvalifikacije... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 6, 2010 Share Napisano October 6, 2010 Že prejšnjo sezono smo se posluževali SMS obveščanja, ki je bilo precej uspešno, zato smo se odločili, da s tem nadaljujemo tudi letos. Kdor želi biti s kratkim SMSom obveščen o uradnih treningih, kvalifikacijah in dirkah, naj mi preko ZS sporoči telefonsko številko mobilnega telefona. Treningov se lahko udeležite tudi vsi tisti, ki ne sodelujete v WTCC prvenstvu, a si vseeno želite malo akcije. V ZS napišite o čem želite biti obveščeni: - vse - uradni treningi - neuradni treningi (če si kdo zaželi dirkanja, lahko pošlje meni SMS sporočilo, jaz pa bom poslal obvestilo tistim, ki bodo na obveščanje naročeni) - kvalifikacije (kvalifikacije, ki zagotavljajo udeležbo na nedeljski dirki) - dirke Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 6, 2010 Share Napisano October 6, 2010 Ok, se pravi meni ni treba Glih prav, ker sem od Srede do Petka v Portorose na kongresu rač. servisov Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 6, 2010 Share Napisano October 6, 2010 Se bo kar tu objavilo, kdo ne more? Ker jaz že od prijave vem, da na prvo dirko ne morem prit... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 6, 2010 Share Napisano October 6, 2010 Ja, odsotnost se napiše v temi od dirke... Si zabeležen, da te ne bo Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 6, 2010 Share Napisano October 6, 2010 Ok, se pravi meni ni treba Glih prav, ker sem od Srede do Petka v Portorose na kongresu rač. servisov Nevem če bo tole ravno držalo za prvo dirko...tukaj je nova sezona in vse gre od začetka. Za naslednjo dirko bo pa že aktualno. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 6, 2010 Share Napisano October 6, 2010 Tako je. Sašo, sej se boš lahko kvalificiral na dan dirke. Eno uro pred dirko bodo kvalifikacije Link to post
marko 36 Napisano October 6, 2010 Share Napisano October 6, 2010 Mi, ki pa na sveže vstopamo v prvenstvo pa bomo imeli predkvalifikacije, zaradi omejitve štartnih mest. Je tako, ali ne razumem ok?? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 6, 2010 Share Napisano October 6, 2010 Tako je. Na prvi dirki bodo predkvalifikacije za vse, ker je na serverju omejitev 24 mest. Na naslednjih dirkah pa Top15 voznikom ne bo potrebno biti na predkvalifikacijah. Link to post
Recommended Posts