Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Da bi bilo prvenstvo čim bolj izenačeno, je FIA včeraj pozno sinoči v Parizu razsodila, da bodo vsi tovarniški Volvoti obteženi z +20 kg dodatnega balasta.

Odločitev je dokončna in ni možnost pritožbe!

Kje se pa prijavim?? Prebral sem da moram na forumu najti kje se prijaviš, ampak jaz ne najdem zadeve!

• Upvote 1
  • Downvote 1

Jaz se čist strinjam, da dobimo Volvoti +20kg, ampak mislim da si še en avto to zasluži, da bo prvenstvo oziroma avti še bolj izenačeni (kar si vrjetno vsi želimo)...

Glejte fantje, se ne izmišljujemo kar nekaj, ampak je pretehtano, stestirano in videno v INI datotekah.

Kljub +20 kg boste imeli še vedno 15 kg lažji avto kot konkurenca. Pa mi povejte, če je pravično že v štartu imeti 35 kg lažji avto kot konkurenca? Ali boste rekli, da ste izbrali Volvota zato ker je tako "lep" :D

In to se odločte zdej, ko so prijave že oddane. [buzara]

Ja in? Tudi v resnici spreminjajo balast med sezono, da je serija konkurenčna! Povezava!

Upam, da bo vsaj možnost menjave avta pred sezono, če kdo želi. [ok]

Pa evo ti dovolim, ampak ti povem da imaš kljub +20 kg še vedno 15 kg lažji avto. To v praksi pomeni, da boš lahko enkrat drugi na dirki, pa boš še vedno imel toliko kg kot ostali, ki niso dobili kg.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...