Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

JeZn jaz se res nism hotel,sm nato malo študiram, pa nism letos še nič vozil, pa poreje me je Zemqax prosil, nato ti, brez zamere sej veš, najdi enega hitrega, jaz bom letos vozil največ v 4 prestavi, če bom med zadnimi 5timi bom kr vesel, nimam niti še volana, revež!!

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

...No, res je pa tut, da sem jaz vozil un "traktor" od Leona TDI in ne mojega Volvota. [wall]

Zdej vsaj vem, da bova z Maretom ostala na Volvotu...Prijava sledi kmalu!

Ja a niste govorili, da ni volvo hitrejši od ostalih :twisted:

Torej - skini. Tako kot je napisal mm46:

• nalepka s sponzorji gre na sprednja vrata namesto številke
  • tablica (sloracing logo na beli podlagi) gre kamor so registrske
  • na zadnje stranske šipe "I. Priimek" in SLO zastava (pred oz. za imenom), nad imenom in zastavo pa številka. Font je poljuben, izberite nekaj ne preveč kičastega ;)
  • na sprednji šipi napis www.slo-racing.com s poljubno pisavo in poljubnih barv.
  • vse šipe morajo biti prozorne, skozi njih se mora videti. Na zadnji šipi naj ne bo napisov, razen kakšnega napisa čisto na vrhu (tako kot na prednji šipi).

Primer:

v2.jpg

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...