edgeslo 1 162 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Saj sem napisal. Bomo pazili, da ne bojo preveč uničili izgleda Še vseeno pa moramo sponzorjem "povrniti" nagrade. Se ne strinjate? Link to post
PEK 2 291 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Dobr da ni sponzor košarkarska zveza slovenije, ker zih nebi dal na avto. Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Če bo sponzor košarkaška zveza potem bo to ena izmed lig z prijavnino po 100€ in najbol znana v sloveniji Link to post
JeZn 120 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Če bi bilo tako bi bilo super, predvsem zato ker mi ne bi bilo treba spreminjat Da se ne bo kdo spotaknu, zgornja polovica še nima uradnih sponzorjev... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Ne bo čist točno tako, bo pa zelo podobno. Ko bo mm46 naredu template do konca, bomo objavl na forumu pa boste vidl. Moram še Makslja dobit, da se točn zmenmo kaj on pravi. Predlog je bil, da se da U&E pa superstrelo tko kot imaš ti za vrata. Številke avtomobilov se bi dalo samo na zadnje šipe. Sloracing logotip na tablice. Simbin logotip kamorkoli želite. Na sprednjo šipo URL od sloracing (www.slo-racing.com) v poljubni barvi. To bi ble nekak smernice, edino glede cifer se moramo še dogovorit, ostalo pa bo verjetno kar ostalo tako kot sem napisal. Link to post
zokid 772 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Ne bo čist točno tako, bo pa zelo podobno. Ko bo mm46 naredu template do konca, bomo objavl na forumu pa boste vidl. Moram še Makslja dobit, da se točn zmenmo kaj on pravi. Predlog je bil, da se da U&E pa superstrelo tko kot imaš ti za vrata. Številke avtomobilov se bi dalo samo na zadnje šipe. Sloracing logotip na tablice. Simbin logotip kamorkoli želite. Na sprednjo šipo URL od sloracing (www.slo-racing.com) v poljubni barvi. To bi ble nekak smernice, edino glede cifer se moramo še dogovorit, ostalo pa bo verjetno kar ostalo tako kot sem napisal. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Če bi bilo tako bi bilo super, predvsem zato ker mi ne bi bilo treba spreminjat Da se ne bo kdo spotaknu, zgornja polovica še nima uradnih sponzorjev... Imaš že kakšen in-game sliko... tale honda zgleda strupeno... Link to post
mm46 11 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Bom še sem nalimal moje dva predloga... prvi predlog je podoben Zupanovemu in je tak kot ga imajo v BTCC, Simbin logo lahko v tem primeru nalimate kamor hočete lahko pa številko preselimo na šipo (STCC) in imamo 3 sponzorje prbližno tako nalimane V obeh primerih sem za to, da se za "reg. tablico" uporablja sloracing logo in da je na banerjih url, barvna kombinacija pa poljubna Link to post
FBR18 112 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Men je spodnja lepša... Link to post
marko 36 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 woooow, tole pa lepo zgleda... se pa strinjam z Prosenom da je spodnja lepša. Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Spodnja vsekakor Link to post
JeZn 120 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Že drugi dirkač si je premislil Torej, še vedno je prost sedež v Hondi letnika 2006 med privatnimi ekipami. Kogar zanima naj mi pošlje PM. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Jaz sem tudi za spodnjo Link to post
zokid 772 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 defenitivno spodnja Link to post
Recommended Posts