Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Ne bo čist točno tako, bo pa zelo podobno. Ko bo mm46 naredu template do konca, bomo objavl na forumu pa boste vidl.

Moram še Makslja dobit, da se točn zmenmo kaj on pravi. Predlog je bil, da se da U&E pa superstrelo tko kot imaš ti za vrata. Številke avtomobilov se bi dalo samo na zadnje šipe. Sloracing logotip na tablice. Simbin logotip kamorkoli želite. Na sprednjo šipo URL od sloracing (www.slo-racing.com) v poljubni barvi.

To bi ble nekak smernice, edino glede cifer se moramo še dogovorit, ostalo pa bo verjetno kar ostalo tako kot sem napisal.

Ne bo čist točno tako, bo pa zelo podobno. Ko bo mm46 naredu template do konca, bomo objavl na forumu pa boste vidl.

Moram še Makslja dobit, da se točn zmenmo kaj on pravi. Predlog je bil, da se da U&E pa superstrelo tko kot imaš ti za vrata. Številke avtomobilov se bi dalo samo na zadnje šipe. Sloracing logotip na tablice. Simbin logotip kamorkoli želite. Na sprednjo šipo URL od sloracing (www.slo-racing.com) v poljubni barvi.

To bi ble nekak smernice, edino glede cifer se moramo še dogovorit, ostalo pa bo verjetno kar ostalo tako kot sem napisal.

[ok]

Če bi bilo tako bi bilo super, predvsem zato ker mi ne bi bilo treba spreminjat :)

Da se ne bo kdo spotaknu, zgornja polovica še nima uradnih sponzorjev...

Imaš že kakšen in-game sliko... tale honda zgleda strupeno...

Bom še sem nalimal moje dva predloga...

prvi predlog je podoben Zupanovemu in je tak kot ga imajo v BTCC, Simbin logo lahko v tem primeru nalimate kamor hočete :)

v1.jpg

lahko pa številko preselimo na šipo (STCC) in imamo 3 sponzorje prbližno tako nalimane

v2.jpg

V obeh primerih sem za to, da se za "reg. tablico" uporablja sloracing logo in da je na banerjih url, barvna kombinacija pa poljubna

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...