JeZn 120 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 2. Prepoved dirkanja je res dvorezni meč. Hkrati skušamo imeti čimvečjo udeležbo, s prepovedjo dirkanja pa ravno to izpodbijamo. Mogoče pridejo v poštev kakšne drugačne vrste kazni (npr. obtežitev, odvzem točk). Vzeto v razmislek Kazen? Pol kile mase za čevape za piknik na konc sezone za vsako dirko ko nekdo manjka. Vsake tri dirke ki jih nekdo ne odvozi = je gajba 1 Link to post
igi 51 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 živjo jst sm nou na portalu pa me zanima kje se lahko prjavm na prvenstvo. A si ti Viper še iz časov GTR? Link to post
noth 3 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Edina zadeva k bi jo jz rad vidu je ta, da bi blo več različnih avtomobilov. Če se da popravljat podatke o moči in teži (se to sploh da???) bi blo fino če bi bli navoljo še kakšni drugi. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Kot že rečeno - fizika se ne bo popravljala, avtomobili pa bodo tisti, ki so že originalno v igri. Link to post
FBR18 112 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Ne s težo in fiziko se tud men zdi da ni logike se igrat... je kakor je. Bi se pa z vsem drugim strinjal z Dinom. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Sponzorji letošnje sezone: Slo-racing U&E Trgovina Super STRELA SimBin Studio Omenjeni sponzorji so prispevali veliko nagrad, ki jih bomo podelili najboljšim voznikom v letošnji sezoni (vse nagrade znašajo skupno čez 150€). Upam, da bodo te nagrade povod za še več prijav in za še bolj resno udejstvovanje v naši ligi. Vsi udeleženi bodo morali imeti logotipe sponzorjev na svojih avtomobilih. V pripravi so tudi template-i, na katerih bo točno označeno kje mora biti kateri logotip. Več o tem v prihodnjih dneh... P.S.: Nagrade bodo podeljene v več kategorijah, zato nič bati, da bi Janko speljal vse nagrade. Link to post
play 502 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Še mene, če se da kam uštult.Dle časa me ni blo, tako da zdej pa pamet v glavo, če je kdo frej? Link to post
McGoga 2 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Kje naj bi bili sponzorji na avtu ne moreš določiti tako strogo! Lahko določiš velikost, lokacijo pa težko. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 (urejeno) Seveda lahko P.S.: Logotipi bodo primerne velikosti, da ne bodo pokvarili izgleda vaših prelepih skinov Uredil September 8, 2010 - Matjaž Murn Link to post
McGoga 2 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 jaz imam tudi svoje sponzorje, tako da, sprednja hauba je zasedena stranice(vrata) so zasedene. Link to post
JeZn 120 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 vse lahko določi organizator Upam da bomo dobili v vektorski obliki te logotipe... Link to post
McGoga 2 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 saj nisem proti, sam naj bo okusno, da ne bo avto kot novoletna jelka 1 Link to post
JeZn 120 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Jst sem za da oni določijo npr. samo predel kje to more bit pa kolk veliki pol bomo pa mi to okol pometali. Sej spet ni tolk sponzorjev. Sloracing na šipo, SIMBIN na tablce, ostale dve pa na vrata pred cifro - pomoje ni nek hud kunšt pa avto ne bo kot jelka Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Jst sem za da oni določijo npr. samo predel kje to more bit pa kolk veliki pol bomo pa mi to okol pometali. Sej spet ni tolk sponzorjev. Sloracing na šipo, SIMBIN na tablce, ostale dve pa na vrata pred cifro - pomoje ni nek hud kunšt pa avto ne bo kot jelka Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 Saj sem napisal. Bomo pazili, da ne bojo preveč uničili izgleda Še vseeno pa moramo sponzorjem "povrniti" nagrade. Se ne strinjate? Link to post
Recommended Posts