Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

2. Prepoved dirkanja je res dvorezni meč. Hkrati skušamo imeti čimvečjo udeležbo, s prepovedjo dirkanja pa ravno to izpodbijamo. Mogoče pridejo v poštev kakšne drugačne vrste kazni (npr. obtežitev, odvzem točk). Vzeto v razmislek

Kazen? Pol kile mase za čevape za piknik na konc sezone za vsako dirko ko nekdo manjka.

Vsake tri dirke ki jih nekdo ne odvozi = je gajba :)

• Upvote 1
  • Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Edina zadeva k bi jo jz rad vidu je ta, da bi blo več različnih avtomobilov. Če se da popravljat podatke o moči in teži (se to sploh da???) bi blo fino če bi bli navoljo še kakšni drugi.

Sponzorji letošnje sezone:

Slo-racing

sloracinglogo.png

U&E Trgovina

ue-logo-nalepka.jpg

Super STRELA

strela-logotip.jpg

SimBin Studio

logostudios.png

Omenjeni sponzorji so prispevali veliko nagrad, ki jih bomo podelili najboljšim voznikom v letošnji sezoni (vse nagrade znašajo skupno čez 150€). Upam, da bodo te nagrade povod za še več prijav in za še bolj resno udejstvovanje v naši ligi.

Vsi udeleženi bodo morali imeti logotipe sponzorjev na svojih avtomobilih. V pripravi so tudi template-i, na katerih bo točno označeno kje mora biti kateri logotip. Več o tem v prihodnjih dneh...

P.S.: Nagrade bodo podeljene v več kategorijah, zato nič bati, da bi Janko speljal vse nagrade.

Jst sem za da oni določijo npr. samo predel kje to more bit pa kolk veliki pol bomo pa mi to okol pometali.

Sej spet ni tolk sponzorjev. Sloracing na šipo, SIMBIN na tablce, ostale dve pa na vrata pred cifro - pomoje ni nek hud kunšt pa avto ne bo kot jelka ;)

Jst sem za da oni določijo npr. samo predel kje to more bit pa kolk veliki pol bomo pa mi to okol pometali.

Sej spet ni tolk sponzorjev. Sloracing na šipo, SIMBIN na tablce, ostale dve pa na vrata pred cifro - pomoje ni nek hud kunšt pa avto ne bo kot jelka ;)

[ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...