edgeslo 1 162 Napisano September 5, 2010 Share Napisano September 5, 2010 A danes tudi kdo pride ? Včeraj sem mislil da bo nekaj več novincev prišlo, da vidimo kolk so hitri, pa smo se več ali manj stari znanci preganjal Link to post
PEK 2 291 Napisano September 5, 2010 Share Napisano September 5, 2010 Matr dobr bi blo da bi mel kje kak chat... npr kak kanal na Quakenetu pa bi ga ircal. Kdaj treningi pa to. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 5, 2010 Share Napisano September 5, 2010 Lani je to Buri dober rešil z sms-ji Link to post
jero950 16 Napisano September 5, 2010 Share Napisano September 5, 2010 Kaj se dobimo okoli 21 ? Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 5, 2010 Share Napisano September 5, 2010 Jaz nekje tam pridem, ja Link to post
nikica23 1 Napisano September 6, 2010 Share Napisano September 6, 2010 igra se Race on ali Race 07? hvala Link to post
maranello575 1 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 Da še jaz dodam svoje predloge za novo sezono: 1.) Kot vedno, ponavljam tudi tokrat: Keep it simple and stupid. Liga dela zelo dobro, ne delajmo drastičnih sprememb (recimo postanki, drugačne kvalifikacije, kompliciranje prijave na dirko) 2.) Hude kazni za take, ki se pozabimo odjavit (je pa res, da je prepoved dirkanja dvorezni meč, ker obisk na dirkah še bolj pade) 3.) Še vedno sem proti privatnikom, ker ne vidim smisla. Predvsem na začetku sezone se bosta naredili dve koloni na stezi (tovarniški bodo dosti hitrejši, ker so tam načeloma hitrejši vozniki v dosti hitrejših avtih; lani v drugem delu so že bile obtežitve in se to ni tako poznalo). Mislim pa, da je želja vseh čim večja izenačenost cele karavane. 4.) Vedno sem tudi za identične dirkalnike. Imam pa drugačen predlog, če je izvedljiv: vsi naj imajo enako krivuljo motorja in enako maso, razlike pa naj ostanejo v ostali fiziki (položaj težišča, medosna, medkolesna, geometrija vzmetenja). Tako se bodo avti še vedno vozili zelo različno, vsak bo zahteval drugačen stil, v končni fazi bodo pa zelo podobno hitri (gledano striktno tehnično, bo eden še vedno bolje izkoriščal gume kot drugi, ampak razlike bodo veliko manjše od zdajšnjih, medtem ko se bo ohranjala raznolikost obnašanja dirkalnikov). 5.) Fajn bi bilo, če bi se ob 21h takoj začele kvalifikacije. Ker drugače takrat šele gor hodimo, tam okoli 21:20 se pa začne. Warmup naj bo od 20:30 naprej, ob 21:00 kvalifikacije, po kvalifikacijah takoj prva dirka in zatem takoj druga dirka. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 Maranello s tabo se strinjam v točkah 1,2 in 4. Vsekakor sem proti točki 3 saj smo s tem bližje realnosti. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 1. Ligo skušamo malce popestriti, da ni vedno vse tako enolično. Zato skušamo s takimi novostmi ligo malce prenoviti. 2. Prepoved dirkanja je res dvorezni meč. Hkrati skušamo imeti čimvečjo udeležbo, s prepovedjo dirkanja pa ravno to izpodbijamo. Mogoče pridejo v poštev kakšne drugačne vrste kazni (npr. obtežitev, odvzem točk). Vzeto v razmislek 3. Privatniki bodo tako ali drugače 4. Verjetno je izvedljivo samo se v to ne bomo spuščali. 5. Kvalifikacije so se ponavadi začele ob 21.10, saj je bil ob 21.00 začetek 10 minutnega warmupa, kjer so se podelili kilogrami. Vsi smo se v warmupu zbrali in vsi smo kg dobili. Če bi bil warmup 20.30, kvaflifikacije šele 21.00, bi bilo malenkost težko podeljevati kilograme. Tudi to bo verjetno ostalo tako kot je. lp Link to post
Matej Mir 0 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 živjo jst sm nou na portalu pa me zanima kje se lahko prjavm na prvenstvo. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 Tukaj vse piše http://www.slo-racing.com/index.php?/page/index.html/_/virtualnodirkanje/wtcc-201011-zacetek-prijav-r61 Link to post
Killer_B 87 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 lol .... ne vem če mu bo ratalo p.s.: maxl .... vsi ne vidijo linka....še posebej če si kopirajo tekst v notepad da ga uredijo.....sam v premislek Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 Če je lahko pisal na forum lahko menda tud novice bere 1 Link to post
Recommended Posts