Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Da še jaz dodam svoje predloge za novo sezono:

1.) Kot vedno, ponavljam tudi tokrat: Keep it simple and stupid. Liga dela zelo dobro, ne delajmo drastičnih sprememb (recimo postanki, drugačne kvalifikacije, kompliciranje prijave na dirko)

2.) Hude kazni za take, ki se pozabimo odjavit (je pa res, da je prepoved dirkanja dvorezni meč, ker obisk na dirkah še bolj pade)

3.) Še vedno sem proti privatnikom, ker ne vidim smisla. Predvsem na začetku sezone se bosta naredili dve koloni na stezi (tovarniški bodo dosti hitrejši, ker so tam načeloma hitrejši vozniki v dosti hitrejših avtih; lani v drugem delu so že bile obtežitve in se to ni tako poznalo). Mislim pa, da je želja vseh čim večja izenačenost cele karavane.

4.) Vedno sem tudi za identične dirkalnike. Imam pa drugačen predlog, če je izvedljiv: vsi naj imajo enako krivuljo motorja in enako maso, razlike pa naj ostanejo v ostali fiziki (položaj težišča, medosna, medkolesna, geometrija vzmetenja). Tako se bodo avti še vedno vozili zelo različno, vsak bo zahteval drugačen stil, v končni fazi bodo pa zelo podobno hitri (gledano striktno tehnično, bo eden še vedno bolje izkoriščal gume kot drugi, ampak razlike bodo veliko manjše od zdajšnjih, medtem ko se bo ohranjala raznolikost obnašanja dirkalnikov).

5.) Fajn bi bilo, če bi se ob 21h takoj začele kvalifikacije. Ker drugače takrat šele gor hodimo, tam okoli 21:20 se pa začne. Warmup naj bo od 20:30 naprej, ob 21:00 kvalifikacije, po kvalifikacijah takoj prva dirka in zatem takoj druga dirka.

1. Ligo skušamo malce popestriti, da ni vedno vse tako enolično. Zato skušamo s takimi novostmi ligo malce prenoviti.

2. Prepoved dirkanja je res dvorezni meč. Hkrati skušamo imeti čimvečjo udeležbo, s prepovedjo dirkanja pa ravno to izpodbijamo. Mogoče pridejo v poštev kakšne drugačne vrste kazni (npr. obtežitev, odvzem točk). Vzeto v razmislek

3. Privatniki bodo tako ali drugače ;)

4. Verjetno je izvedljivo samo se v to ne bomo spuščali.

5. Kvalifikacije so se ponavadi začele ob 21.10, saj je bil ob 21.00 začetek 10 minutnega warmupa, kjer so se podelili kilogrami. Vsi smo se v warmupu zbrali in vsi smo kg dobili. Če bi bil warmup 20.30, kvaflifikacije šele 21.00, bi bilo malenkost težko podeljevati kilograme. Tudi to bo verjetno ostalo tako kot je.

lp

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...