Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Strinjat se je premal... je treba kaj nardit proti temu...

No, vsaka šola nekaj stane...upam da si se kaj nauču iz tega...

Sicer pa...lahko nam trobijo in krilijo, dokler se na svoji koži ne naučimo, ostajamo pametni, trmasti in rinemo svoje dalje...

:wink:

Ne vem, a sem jaz butast al kaj. Kakšnih skritih pasti? Sem nekajkrat vse prebral, pa nič ne najdem. Bom pol vidu, ko bom prijavo oddal.

Sam ni mi pa jasno, zakaj morajo bit v prijavi skrite pasti? mAxL???? Pa kje smo mi zdej, da se bomo še s tem jebal? To se mi glih tko zdi, kot, da nočeš, da prvenstvo sploh speljemo. Če je tko povej...sej obstajajo še druga prvenstva, al pa povej folku kaj dela narobe!

Za prijavo si dobro preberite vse člene! Za uspešno prijavo je skritih nekaj pasti, toda če preberete vse kar je potrebno in pravilno izpolnete obrazec...nebo težav.

Zaenkrat ni bila pravilno poslana še nobena prijava...

Nobenih skritih pasti ni, če se držiš omenjenih točk...

Sam si napisal, da so skrite pasti, zdej pa da jih ni. Kaj pol zavajaš folk. :wink: Jaz sem se pa že ustrašil, da bom mogu ne vem kolikokrat prijavo popravljat (ker nisem nobene pasti najdu).

Če bi prej tako napisal, sa jaz sploh oglasil nebi, tako pa sem se mogu! [krniki]

Zdej pa, ko vem kakšna je stvar lahko pa rečem sam:

Jebemu mularija...a boste prebral kaj piše al ne!? [guns]

Pa da ne bo kdo zadnjega stavka preveč resno vzel.

Časa imaš do 17.10. :) Namesto Anderstorpa bo Laguna Seca. Imamo tudi že nekaj sponzorjev za nagrade. Če bo kdo izdeloval skin, naj si pusti nekaj prostora za njihove logotipe, saj jih bo vsak obvezno moral imeti... Po 1.9. bomo točno dorekli kaj in kako s temi sponzorji.

A se že kaj ve o tem ?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...