zokid 772 Napisano September 3, 2010 Share Napisano September 3, 2010 Rabi kdo koga za v ekipo mogoče? Jaz tudi iščem nekoga Če si za skupno ekipo daj kaksne predloge za ime in kaj bi naj vozila?? Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 3, 2010 Share Napisano September 3, 2010 Se strinjam, ampak jast tak al tak nism poslal...sem pa zaradi podobne površnosti ostal letos brez počitnc... :wink: Link to post
Mai 134 Napisano September 3, 2010 Share Napisano September 3, 2010 Strinjat se je premal... je treba kaj nardit proti temu... No, vsaka šola nekaj stane...upam da si se kaj nauču iz tega... Sicer pa...lahko nam trobijo in krilijo, dokler se na svoji koži ne naučimo, ostajamo pametni, trmasti in rinemo svoje dalje... :wink: Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 3, 2010 Share Napisano September 3, 2010 Strinjat se je premal... je treba kaj nardit proti temu... Kaj ga morm po nagi riti..haha Link to post
Ale 472 Napisano September 3, 2010 Share Napisano September 3, 2010 Ne vem, a sem jaz butast al kaj. Kakšnih skritih pasti? Sem nekajkrat vse prebral, pa nič ne najdem. Bom pol vidu, ko bom prijavo oddal. Sam ni mi pa jasno, zakaj morajo bit v prijavi skrite pasti? mAxL???? Pa kje smo mi zdej, da se bomo še s tem jebal? To se mi glih tko zdi, kot, da nočeš, da prvenstvo sploh speljemo. Če je tko povej...sej obstajajo še druga prvenstva, al pa povej folku kaj dela narobe! Za prijavo si dobro preberite vse člene! Za uspešno prijavo je skritih nekaj pasti, toda če preberete vse kar je potrebno in pravilno izpolnete obrazec...nebo težav. Zaenkrat ni bila pravilno poslana še nobena prijava... Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 3, 2010 Share Napisano September 3, 2010 Ah dej Kurent ne muti Nobenih skritih pasti ni, če se držiš omenjenih točk... Jebejo se tisti, ki samo napišejo nekaj, dejansko pa ne preberejo! Link to post
Ale 472 Napisano September 3, 2010 Share Napisano September 3, 2010 Nobenih skritih pasti ni, če se držiš omenjenih točk... Sam si napisal, da so skrite pasti, zdej pa da jih ni. Kaj pol zavajaš folk. :wink: Jaz sem se pa že ustrašil, da bom mogu ne vem kolikokrat prijavo popravljat (ker nisem nobene pasti najdu). Če bi prej tako napisal, sa jaz sploh oglasil nebi, tako pa sem se mogu! Zdej pa, ko vem kakšna je stvar lahko pa rečem sam: Jebemu mularija...a boste prebral kaj piše al ne!? Pa da ne bo kdo zadnjega stavka preveč resno vzel. Link to post
igi 51 Napisano September 3, 2010 Share Napisano September 3, 2010 Do kdaj je pa treba prijave oddat, nikjer ne najdem tega? Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 Časa imaš do 17.10. Namesto Anderstorpa bo Laguna Seca. Imamo tudi že nekaj sponzorjev za nagrade. Če bo kdo izdeloval skin, naj si pusti nekaj prostora za njihove logotipe, saj jih bo vsak obvezno moral imeti... Po 1.9. bomo točno dorekli kaj in kako s temi sponzorji. A se že kaj ve o tem ? Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 A bi danes/jutri okoli 21h kakšno odpeljali ? Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 A bi danes/jutri okoli 21h kakšno odpeljali ? Danes ob 21 veseljem Link to post
MirO 67 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 Pridem zvečer(po 20h), če ne bo pri men kakšen padobranac uletu(obisk). Link to post
FBR18 112 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 A se že kaj ve o tem ? No sej je še čas za popravke skinov... Kaj si ga že naredu?!?! Pošlji! Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 danes po treningu dokončam in dobiš Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 Pri Prosen Racing team-u smo danes preizkusili eno od dveh Hond za novo sezono... Utrinek iz online testa si lahko pogledate v ... galeriji Link to post
Recommended Posts