Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

ps: pozabu si pa dat wire layer stran, k si dal zadevo v dds :D

fix it... i guess :D

V Äem pa je fora wire layerja?

pomagajo ti pri izdelavi skina,

in Äe ga ne "skrijeĹĄ" ko izvoziĹĄ fajl se ti bodo te pomoĹžne Ärte videle cez cel avto tudi v igri :)

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Če nisi še nikol nč delal, se boš težko nauču karkoli delat z njim. Js mam cimra k mi vsake tok cajta kej pokaže pa mi še zdj ni skor nič jasno.

A ima mogoče kdo kej cajta, da bi naredu skin? Mam en logo, k bi ga nekako implementiral notr, vse ostalo pa čist po želji izdelovalca. Ne rabi bit neki spešl sam tok, da ne bom edini se s stock avtom fural :oops:

MSN, PM, mail

Če češ ti ga naredim (ker vem, da sem ti že neki pravil da bom.....) edino pod tem pogojom:

Nardim isti skin kuker imaš na škodi -> zato, ker bi ga samo prenesel in bi bil takoj....ib mi enbi bilo treba pametni rabt.........laugh.gif

če ne tazga, pa ne, ker bo rezahtevno za moje možgane :lol::lol:

Äe ÄeĹĄ ti ga naredim (ker vem, da sem ti Ĺže neki pravil da bom.....) edino pod tem pogojom:

Nardim isti skin kuker imaĹĄ na ĹĄkodi -> zato, ker bi ga samo prenesel in bi bil takoj....ib mi enbi bilo treba pametni rabt.........laugh.gif

Äe ne tazga, pa ne, ker bo rezahtevno za moje moĹžgane :lol::lol:

ok se tazga Äem

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...