Mai 134 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 ps: pozabu si pa dat wire layer stran, k si dal zadevo v dds fix it... i guess V Äem pa je fora wire layerja? pomagajo ti pri izdelavi skina, in Äe ga ne "skrijeĹĄ" ko izvoziĹĄ fajl se ti bodo te pomoĹžne Ärte videle cez cel avto tudi v igri Link to post
Emilo 1 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 Ok a mi lahko gdo na kratko razloži osnove potoshopa oziroma če je kje kak vodič za urejanje skinov, ker meni ni nič jasno v tem programu? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 Äe nisi ĹĄe nikol nÄ delal, se boĹĄ teĹžko nauÄu karkoli delat z njim. Js mam cimra k mi vsake tok cajta kej pokaĹže pa mi ĹĄe zdj ni skor niÄ jasno. A ima mogoÄe kdo kej cajta, da bi naredu skin? Mam en logo, k bi ga nekako implementiral notr, vse ostalo pa Äist po Ĺželji izdelovalca. Ne rabi bit neki speĹĄl sam tok, da ne bom edini se s stock avtom fural MSN, PM, mail Link to post
Aleš 0 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 Noja ĹĄe enkrat sprasujem kdo si bo vzev Äas pa naredu skin za LIKARCA BATTEY Link to post
KRUH 5 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 Če češ ti ga naredim (ker vem, da sem ti že neki pravil da bom.....) edino pod tem pogojom: Nardim isti skin kuker imaš na škodi -> zato, ker bi ga samo prenesel in bi bil takoj....ib mi enbi bilo treba pametni rabt......... če ne tazga, pa ne, ker bo rezahtevno za moje možgane Link to post
Aleš 0 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 Äe ÄeĹĄ ti ga naredim (ker vem, da sem ti Ĺže neki pravil da bom.....) edino pod tem pogojom: Nardim isti skin kuker imaĹĄ na ĹĄkodi -> zato, ker bi ga samo prenesel in bi bil takoj....ib mi enbi bilo treba pametni rabt......... Äe ne tazga, pa ne, ker bo rezahtevno za moje moĹžgane ok se tazga Äem Link to post
KRUH 5 Napisano February 7, 2008 Share Napisano February 7, 2008 @Aleš & Emilo: Upam, da je OK Link to post
KruhM 0 Napisano February 7, 2008 Share Napisano February 7, 2008 kaj mi lahko kdo poĹĄlje template za avte, ker na uradni strani ne dela download Link to post
KRUH 5 Napisano February 7, 2008 Share Napisano February 7, 2008 http://www.race-game.org/race07/download/skintemplates.htm Meni deluje normalno in downloada...........V offline verziji igre dobiš templateje zraven (Primer: C:Program FilesRACE 07CustomSkinsTemplates)........ Link to post
Mai 134 Napisano February 7, 2008 Share Napisano February 7, 2008 @AleĹĄ & Emilo: Upam, da je OK nice zakaj pa ni + battery - (oz obrnjeno - +)? samo mnenje Link to post
KRUH 5 Napisano February 7, 2008 Share Napisano February 7, 2008 Poglej sliko To je Pačnikova legendarna škoda in jaz sem samo kopiral po njej Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 7, 2008 Share Napisano February 7, 2008 Da nebo negativnih rezultatov v ekipi Link to post
Aleš 0 Napisano February 8, 2008 Share Napisano February 8, 2008 Zakon isti je kot pixsna battery drinka sam me jebe ka namorm tega spravt u ĹĄpil Link to post
McGoga 2 Napisano February 8, 2008 Share Napisano February 8, 2008 Hočem tako krilce zadaj, Maxl bi šlo? http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=1742 Link to post
Recommended Posts