Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Žal je vse polno :|

Če bi bilo mogoče, da bi se lahko vozilo 30 tekmovalcev na dirki, bi bilo pa še to polno. Sem že moral jih par zavrniti :(

Lahko pa se prijaviš v Formulo Masters prvenstvo (dirka tole nedeljo). Očitno bo treba še kak CUP narediti :P

Aja...pa dobrodošel [it]

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Sicer je skupno število prijavljeni res maximalno kar lahko imamo na strežniku ... Sam vedno nekdo manjka in nas je potem 20-22 ... A ne bi blo dobro imeti kakšno rezervo? Pa ker jih ni tako veliko, bi veljalo po principu prvi pride prvi melje (v prvenstvo namreč) ... Torej kdor se je prej prijavil ima več šanse za sodelovanje na dirki?

• 3 weeks later...
Meni delajo normalno s tistim mojim patchom, ki je objavljen nekje v tej temi. Ne vem pa kaj čakajo pr simbinu z izdajo uradnega patcha za skin support [buzara]

Sem si ga dal dol in od takrat deluje vse razen volvotov kot omenjeno... zanimivo da enim dela enim ne :?

V patchu pa tudi lepo piše da je za vse razen za volvota...

OK našel... točno tvoj post je bil naknadno da si popravil volvote da delajo...sorry... 4x sem šel že vse brat ampak vedno sem nekako spregledal ta tvoj prispevek...

Tenx

• 3 weeks later...

Am, eno vprašanje. Sem sformatiral PC pa bi rabil uni Pack iz začetka sezone. Skini + uni file za Volve.... A lahko kdo link da :) Sem prelen da bi iskal, oz sem iskal pol sem pa obupal.

@McGoga: Vas recesija jebe pa ste spet ukurblali avte starejšega letnika?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...