Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Ma jst sm za ucer mal jezn da nism izkoristu tiste priloznosti v R1 Novak... :) Takrat ko si se neki počes vozu bi mogu bit jst mal bl odločn,..ccc :P R2 itak nism mel nobene moznosti več ker sm se znajdu na začelju in tam je čist preveč akcijske door-to-door voznje hehe.. :D Me spominja na Death Race.

Uglavnem avto se ni tko pelu kot se je na kakšnem treningu prej, časi so bli slabši, upam da pogruntam zakaj, ker teli Volvoti so se mi tko oddaljil posebej pri tistem desnem 110kmh ovinku, ki gre mal u klanc. Treba bo še kej porihtat, če se hočmo borit z ndesign...

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Ja tist sm pa gledal zakaj me je kr naenkrat počez postavlo....v bistvu sem z zadnjo gumo malce na travo zapeljal, pa še bremze sem mel čist nazaj naštelane, tko da me je skor za 180 v trenutku obrnilo.....sam mi je nekak ratal sfolgat pol.

Ja tist sm pa gledal zakaj me je kr naenkrat počez postavlo....v bistvu sem z zadnjo gumo malce na travo zapeljal, pa še bremze sem mel čist nazaj naštelane, tko da me je skor za 180 v trenutku obrnilo.....sam mi je nekak ratal sfolgat pol.

Sej sm ti reku da ne it na FWD [wall]

hehe

Pol bi ga pa za 720 obrnil.icon_krniki.gif

Mare jaz mislim, da si kr prav naredu k si na FWD pršaltal. Sam še vedno mi pa ni jasno kako se 14 dni pred začetkom prvenstva spomniš avto menjat. [Joj] Vse sva bla zmenjena že več kot 1 mesec nazaj. icon_wall.gif lol

Še dobr, da dirkam enih 350 dni (mal pretiravam) na leto in da trenutno vozim enih 6 različnih prvenstev z različnimi avti :shock:ohmy.gif tko, da mi ni problem vsest se v drug avto in hitr dobit občutek za filing. :mrgreen:

Tut tale Volvo mi je kr hitr prirasel k srcu, čeprav sem bil včeraj, ko sem ga prvič probal malo razočaran. Pol sem pa vidu, da je samo setup, k mi ga je dal Mare, zanič.icon_jel2.gif

U glavnem, z včerajšnim treningom sem zelo zadovoljen in komaj čakam začetek sezone. [ok]

Ne vem, če lahko, sm pa ugotovil, da če izberem svojga bmw z belimi feltnami in ga nekdo nima, te vrže iz serverja as possible cheat tko, da bomo kr pr default feltnah ostal :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...