PEK 2 291 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Ma jst sm za ucer mal jezn da nism izkoristu tiste priloznosti v R1 Novak... Takrat ko si se neki počes vozu bi mogu bit jst mal bl odločn,..ccc R2 itak nism mel nobene moznosti več ker sm se znajdu na začelju in tam je čist preveč akcijske door-to-door voznje hehe.. Me spominja na Death Race. Uglavnem avto se ni tko pelu kot se je na kakšnem treningu prej, časi so bli slabši, upam da pogruntam zakaj, ker teli Volvoti so se mi tko oddaljil posebej pri tistem desnem 110kmh ovinku, ki gre mal u klanc. Treba bo še kej porihtat, če se hočmo borit z ndesign... Link to post
mm46 11 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 dds textura je, enako kot za body, sam v ini je ne moreš vpisat, zato moraš "dodat" še eno ekipo direkt v teams mapo Link to post
Killer_B 87 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Ja tist sm pa gledal zakaj me je kr naenkrat počez postavlo....v bistvu sem z zadnjo gumo malce na travo zapeljal, pa še bremze sem mel čist nazaj naštelane, tko da me je skor za 180 v trenutku obrnilo.....sam mi je nekak ratal sfolgat pol. Link to post
McGoga 2 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Ja tist sm pa gledal zakaj me je kr naenkrat počez postavlo....v bistvu sem z zadnjo gumo malce na travo zapeljal, pa še bremze sem mel čist nazaj naštelane, tko da me je skor za 180 v trenutku obrnilo.....sam mi je nekak ratal sfolgat pol. Sej sm ti reku da ne it na FWD hehe Link to post
Ale 472 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Pol bi ga pa za 720 obrnil. Mare jaz mislim, da si kr prav naredu k si na FWD pršaltal. Sam še vedno mi pa ni jasno kako se 14 dni pred začetkom prvenstva spomniš avto menjat. Vse sva bla zmenjena že več kot 1 mesec nazaj. lol Še dobr, da dirkam enih 350 dni (mal pretiravam) na leto in da trenutno vozim enih 6 različnih prvenstev z različnimi avti tko, da mi ni problem vsest se v drug avto in hitr dobit občutek za filing. :mrgreen: Tut tale Volvo mi je kr hitr prirasel k srcu, čeprav sem bil včeraj, ko sem ga prvič probal malo razočaran. Pol sem pa vidu, da je samo setup, k mi ga je dal Mare, zanič. U glavnem, z včerajšnim treningom sem zelo zadovoljen in komaj čakam začetek sezone. Link to post
Killer_B 87 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Jst vozm granny style....tko počas pa z žmigovci....ti se pa v ovinke mečeš...valda da rabš drug setup Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 A to lahko potem pri vseh avtih spreminjaš barvo felg? Al sam tko, da jih zamenjaš z drugim avtom, ki že ima prej črne felge ingame? (d'aste) Link to post
mm46 11 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Ne vem, če lahko, sm pa ugotovil, da če izberem svojga bmw z belimi feltnami in ga nekdo nima, te vrže iz serverja as possible cheat tko, da bomo kr pr default feltnah ostal Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Js bi mel črne felge na hondi Link to post
noth 3 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Je še kje kakšen kandidat za vozit wtcc, pa je še brez ekipe? Vozu bi Hondo, oziroma lahko tudi Laccetija. PM-me Link to post
PEK 2 291 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 Novak kje maš zdj slikce tistga "wifes car"? Volvota Link to post
Killer_B 87 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 Čaki jih še režem pa lišpam Link to post
Killer_B 87 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 Evo, takšna bosta zgledala avta za NDESIGN Racing v tej sezoni. Design je rezultat skupnega dela Kurenta in mene. Link to post
Recommended Posts