Killer_B 87 Napisano October 25, 2009 Share Napisano October 25, 2009 Ej če se bom jst kdaj navadu spelat....še tistih par dirkačev, ki so bli za mano je mimo mene šlo Link to post
Mai 134 Napisano October 25, 2009 Share Napisano October 25, 2009 Tale bavarija mi pa ni šla dans nikamor. Prvič na progi, setup tko tko,... Mah, če bo tkole vseskup zgledal zares... nimam druge k na FWD prešaltat. Žalostno da mora "užitek" trpet na račun "konkurenčnosti zaradi izletov" gregor, ne vem sicer za celotno dirko, ampak kar sm vidu v R2 nisi bil ravno najbol nežen niti potrpežliv. Pohvale Mirotu za dokaj konstantno vožjo, tudi pod pritiskom od zadaj iz moje strani Največja zahvala gre zopet komu drugemu kot NEbremziju! Tvojih opravičil mam že za izvoz! Link to post
tifos 1 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Uh, bo kar zanimivo lovit zadek bavarca v tej sezoni. R1 ponesrečena zaradi naleta od zadaj, opravičilo sprejeto (mislim, da je bil en seat), v R2 sem pa drugačen setup vzel, in sem bolj sprobaval lego na stezi. Link to post
play 502 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Žal, žal nism mogu prit, ker sem do dobra nabijal Forzo 3, se tudi nisem odjavil tako da se zelo oproščam! Link to post
Killer_B 87 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Ej da greš pa SloRacing dirke spustit zaradi enga špila!!! Jao....komot bi si lahko vzel tisto urco frej, da bi odvozu ti dve dirki. Še posebej, ker nas je bilo okoli 20. Link to post
Mai 134 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Sploh pa to zadevo lahk natepavaš vedno, in kadarkoli. Samo enkrat na teden pa so uradne trening dirke, kjer se boš naučil sotekmovalcev itd... Hecn si Damjan Link to post
mm46 11 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Po novem, če daš standalone avto v GameData mapo se v menuju ne podvajajo več imena Kar pomeni barvanje feltn tistim avtom, ki obstajajo z več barvami že original tele bele sm zlo na hitro naredu, zato so grdo pobarvane Link to post
Killer_B 87 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Ok....dej še enkrat tist zgornji stavek preber, pa ga refraziraj tko, da ga bo kdo razumel.....drgač pa supr, da se felge da pofarbat. Link to post
McBajs 8 Napisano October 26, 2009 Avtor Share Napisano October 26, 2009 Jaz bi pa zelo rad vso krivdo na štirikolesnega Tupoljeva zvalil, sam se mi zdi da mi včeraj niti Space shuttle ne bi pomagal Nauk: brez treninga ne bo konkurenčnosti, čaz za trening bo pa prekleto težko dobit :? P.S.: še enkrat se opravičujem enmu BMW-ju (ne vem več kdo je bil) ki sem ga poslal mivko nabirat v R1 Link to post
Killer_B 87 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Jap....za Glavača premagat bo potrebno še malce več kot trening....nerves of steel. Včeri sm se tresu kot pes na kuzli, ko sm ga skos v ogledalu gledal. Tip je čist preveč nevaren...ena majhna napaka pa je že mimo. Link to post
mm46 11 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Včasih, če si karkol dal v mapo steam.../GameData/Teams/ so se ti vsa imena voznikov v menujih podvojila, sedaj pa se ne več... Jaz konkretno sem komplet mapo od D'Asteja skopiral vn iz .gcf arhiva v GameData/Teams/BMW 320si 2008/, editiral .car file (številka, ime voznika in ekipe), body in window texture prepisal s svojimi in tako dobil bmw s črnimi feltnami Zgleda komplicirano, sam niti ni :mrgreen: Link to post
Killer_B 87 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Ni mi čist jasno....kje pa določiš barvo felg? Link to post
Mai 134 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 ...ena majhna napaka pa je že mimo. Thats whats that difference between the pros and the aliens Link to post
tifos 1 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Jaz bi pa zelo rad vso krivdo na štirikolesnega Tupoljeva zvalil, sam se mi zdi da mi včeraj niti Space shuttle ne bi pomagal Nauk: brez treninga ne bo konkurenčnosti, čaz za trening bo pa prekleto težko dobit :? P.S.: še enkrat se opravičujem enmu BMW-ju (ne vem več kdo je bil) ki sem ga poslal mivko nabirat v R1 Opravičilo sprejeto, se zgodi, samo, da ne bo tako tudi na uradnih dirkah Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Zanimiva dirka, po kakšni napaki se je potem kar težko prebiti v top 10. Rad pa bi videl še kakšnega novinca na treningih, da jih malce spoznamo (Franci Rus?). Link to post
Recommended Posts