Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

PEK, mislm, da je dovoljeno sam 1000 konektov v lobby na mesec ;) Če to prekoračiš, te več ne spusti. In ti si to pokuru že 2. v mescu. Sej ni čudn, da maš take cajte :P

Ok, seriously... Kaj če se spet za torek dogovorimo@21.00?

Ma tko je kot je vedno bilo, ko je simbin nov naslov izdajal....verjetno neki updejtajo in mergajo in zato pol kurca ne dela. Men tud nobenga serverja ne pokaže v loobyju in me po parih sekundah flikne v glavni menu.

Tretji hitri krog ki sem ga odpeljal z Q setupom je bil 1:41.3xx, potem sem šel delat slikce. :) Play furam z denzijem, upam da se je kej zresnu icon_opa.gif:D

Včeraj sem probal ene 20 krogou s seatom v valenciji in dosegel najboljši čas 1.41.4 Kakšni časi so bili kaj drugače na dirki?Ali so setupi ki so že not v igri (od simbina) uredu?jaz sem uporabljal te, ker sam nikakor nisem našel boljše kombinacije [Joj]

No, tukej je že testna Honda, ki jo bova po vsej vrjetnosti vozila z denzijem v sezoni 2010. Ima pa probleme tale, ki mi painta z numberplates in pa imeni pa šipami, pa me zanima če bi lahko kdo od naših ki se s tem ukvarja (ma!, mejak,...) pofarbal do začetka sezona še te zadeve? Dobi mal Jegra... :D

image1.png

image2.png

capture2009-10-0608-31-0.png

EDIT: napište če opazte kakšno napako pls. Ena je na Havbi, narobe piše, za to vem. :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...