Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

V drugem ovinku sm js zajebal, ker sm prepočasi zaprl :) In sm ga vidu, da prihaja, tko da sm ga potli pustil zraven in se odmaknu. Do zdej je bil tole eden boljših bojev, če ne najboljši, odkar furam :)

No ja....neki o kvaliteti rookijev ne bi govoru....iz tega posnetka se vidi, da je edini razlog, da nista šla oba po gobe, burijeva potrpezljivost in izkušnje.

Očitno nekaj nisem delal prav...vsaj glede na napisano...kaj pa? Prevec zapiral?

Odrival ne ker razen enega malega dotika drugega ni blo... Buri se motim?

Je pa res da sem zadnje dva kroga falil vstop v prvi ovinek ;)

Pomoje je keč samo en, ne me narobe razumet, niti sam nism glih toleranten voznik!

Ko furaš neki časa, niti ne vem koliko, se nekak kr naučiš, prou dobiš filing, koliko je širina avta, zato niti jaz lcd ne spreminjam, in nekak niti ne gledam levo desno, pa sem lahko čisto tik drugemu.Ok ne vedno resno, sm dobiš pa občutek čez čas, to je moje mnenje, drugače za moje pojme, za novinca, zelo zelo dobr furaš, kapo dol!

Ubistvu je naš skupni namen brez dotika, zadej,spredaj,ob strani...je pa to kr težko, zavirnaje je težko, setup vozila je težak, ehh ko bi bil Bonča :mrgreen:

No, sm šel dons odpeljat par krogov Valencijo da sm nekak dobil občutek za Hondo. Morm rečt da sm kar zadovoljen z njo.smile.gif

Par slikc treninga, hondo sm dobil na posojo. :P

h-valencia-2.jpg

h-valencia.jpg

h-valencia-3.jpg

js grem mal volanizirat

poišč me na steamu > steamID: marka0

pa bomo rekl kako.. drgač bom vrjetn mal na publicih furu, lahko pa tud server naredim.

klasika:

name: SloWTCC Trening

pw: sloracing

enjoy

EDIT: grem vozit na public, če bo še kdo za, naj me kontaktira prek steama, pa bom naredil takrat server če nas bo več

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...