Killer_B 87 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 Ajde mogoče sm mal pretiraval....ampak tisto forsiranje prehitevanje v drugem ovinku bi vaju oba pospravilo, če ne bi buri dobro reagiral. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 V drugem ovinku sm js zajebal, ker sm prepočasi zaprl In sm ga vidu, da prihaja, tko da sm ga potli pustil zraven in se odmaknu. Do zdej je bil tole eden boljših bojev, če ne najboljši, odkar furam Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 hja tudi men je bilo cool...so me pa na koncu izdale izkusnje P.S. : Buri kolk časa pa že šibaš v ligi ? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 Leto pa pol si lastim volan ... prej nisem imel nobenih izkušenj razen kaki nfs s tipkovnico in podobne arkade Pa da ne bomo čisto offtopic ... kdaj bo naslednja trening dirka? Link to post
play 502 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 No ja....neki o kvaliteti rookijev ne bi govoru....iz tega posnetka se vidi, da je edini razlog, da nista šla oba po gobe, burijeva potrpezljivost in izkušnje. Očitno nekaj nisem delal prav...vsaj glede na napisano...kaj pa? Prevec zapiral? Odrival ne ker razen enega malega dotika drugega ni blo... Buri se motim? Je pa res da sem zadnje dva kroga falil vstop v prvi ovinek Pomoje je keč samo en, ne me narobe razumet, niti sam nism glih toleranten voznik! Ko furaš neki časa, niti ne vem koliko, se nekak kr naučiš, prou dobiš filing, koliko je širina avta, zato niti jaz lcd ne spreminjam, in nekak niti ne gledam levo desno, pa sem lahko čisto tik drugemu.Ok ne vedno resno, sm dobiš pa občutek čez čas, to je moje mnenje, drugače za moje pojme, za novinca, zelo zelo dobr furaš, kapo dol! Ubistvu je naš skupni namen brez dotika, zadej,spredaj,ob strani...je pa to kr težko, zavirnaje je težko, setup vozila je težak, ehh ko bi bil Bonča :mrgreen: Link to post
PEK 2 291 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 No, sm šel dons odpeljat par krogov Valencijo da sm nekak dobil občutek za Hondo. Morm rečt da sm kar zadovoljen z njo. Par slikc treninga, hondo sm dobil na posojo. Link to post
cresh 0 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 kakšne čase si pa mel? Da vidm kje sem kej . Link to post
play 502 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 Upam da letos dobim pravo sliko, kako se da hitr peljat Hondo :mrgreen: Je lepa Pek s kom pa ti furaš-drug voznik? :?: Link to post
PEK 2 291 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 Tretji hitri krog ki sem ga odpeljal z Q setupom je bil 1:41.3xx, potem sem šel delat slikce. Play furam z denzijem, upam da se je kej zresnu Link to post
play 502 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 To mi deli, lep čs, DEnzyyy (semi zdi da je en dan reku, nikol Hondo :mrgreen: ) Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 Upam, da se je zresnu in bo pomagal nam tebe spravit iz proge Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 30, 2009 Share Napisano September 30, 2009 hude slikce Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 1, 2009 Share Napisano October 1, 2009 je kdo dans od osmih naprej za kako dirko? Link to post
Mai 134 Napisano October 1, 2009 Share Napisano October 1, 2009 js grem mal volanizirat poišč me na steamu > steamID: marka0 pa bomo rekl kako.. drgač bom vrjetn mal na publicih furu, lahko pa tud server naredim. klasika: name: SloWTCC Trening pw: sloracing enjoy EDIT: grem vozit na public, če bo še kdo za, naj me kontaktira prek steama, pa bom naredil takrat server če nas bo več Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 1, 2009 Share Napisano October 1, 2009 no pol pa tak pridem furat mal zram tebe Link to post
Recommended Posts