Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Q: V redu

R1: Luči so se full hitro ugasnle in me presenetle, tko da me je Murn prec prehitu. Pol sm pa celo dirko za njim pelou, proti koncu naredu manjšo napakico in padel na 3. mesto, čisto pri koncu pa izmenjal nekaj zvite pločevine s seatom na 4. mestu....večino zvite pločevine sem dobil jazst.....v zadnji konc icon_opa.gif

R2: Po Celovški sm ga kr dobr pičil, potem po avtocesti še bolj, nakar sm pristal za eno počasno mamico in sem se od polja naprej počasi vozil za njo, saj ni bilo prilike za prehitet. Za nazaj sm se pa še v McDonaldsu ustavil :D

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

J259e0ji988

Evo posnetek dirke, zvok bom še popravu kr youtube neki sere z avtorskimi pravicami [Jaoo]

A za tole uporabljaš fraps? S čim pa zmontiraš? Mogoče bi se kdaj pa kdaj še jaz mal poigral z filmčki...

Supr video...mogoče samo kakšen nasvet....

- probej ujet samo zanimive trenutke, kot so prehitevanja, izlete, ipd

- vse tiste efekte med prehodi izbriši, ker samo kvarijo cel video, poleg tega ti pa vzamejo dragocene sekunde samega videa, poleg tega si ti te efekte uporabljal res prekomerno

Drgač pa super video, pa še neverjetno hitro si ga naredil, saj je bil že takoj po dirki objavljen. Kr tko naprej.

Fraps za snemanje,ulead video za urejanje. Prehode med fimčki dam, da jih kr avtomatsko vstavi in jih ne pregledam kej dost. Probam ujet čimvec zanimivih dogotkov. Pa youtube morm se nastudirat glede avtorskih pravic.

Q: Dosegel dober čas in P3

R1: Uspel kar dober štart. Cel čas vozil na P3 za Maretom, dokler ni v 5. krogu naredil manjše napake in uspel sem ga prehitet. Končal na P2.

R2: Zelo dober štart in prišel na drugo mesto. Pol pa v drugem levem ovinku nalet od zadaj in izgubil 4 :!: mesta, ki mi jih je do konca uspelo pridobit nazaj.

Dirki sta bli fer in fajn, razen nekaterih posameznikov, ki v gneči še niste čist navajeni vozit in ne pričakujete določenih manevrov (defenzivna linija, hitrejše zaviranje...).

Izpostavil bi pa nalet v 1. ali 2. krogu R2 v drugi levi ovinek. Dva sta se prehitevala kot, da sta sama na progi. Rezultat je bil moja izguba 4-ih mest. Pa nič nisem bil kriv.icon_jaooo.gif

Če boste tkole vozil med sezono, boste take kazni dobil, da bo joj.icon_opa.gif Pa, da se ne boste slučajno pol čudil in pizdil, ko boste mel že na 2. dirki kazenskih 100 kg.

Letos bojo kazni ŠE STROŽJE :!:

PS:Zamex23, fajn video :!: Kar tako naprej. Probaj pa upoštevat nasvete Killer-B-ja. Oglej si kkšen posnetek lanske sezone.

Mare, sem videl, da si mel razburljivo R2. :mrgreen:

BKywgZV6rOM

Evo ... Ni se mi dalo kej druzga pacat, sem samo od zadi posnetek naredu. Sej se vseeno vidi, da sva se dobro peljala :)

Pa kvaliteta je slaba, ker youtube še neki procesira, obljubljajo da bo v kratkem boljša

This video is still being processed. Video quality may improve once processing is complete. 
EDIT: Video je bil sicer narejen že včeraj takoj po dirki in tudi uploadan na Vimeo. Vendar je pisalo, da je v čakalni vrsti. Sedajle pa sem dobil njihov mail:
Dear Matjaz Murn:

The following videos have been removed for violating the Upload Rules of Vimeo.com:
http://www.vimeo.com/4786248
http://www.vimeo.com/4796644
http://www.vimeo.com/4801150
http://www.vimeo.com/6821686
Vimeo does not allow game walk-throughs, game strategy videos, depictions of player vs player battles, raids, or any other video gaming video that simply depicts individuals playing a video game.

If you believe this was an error, please reply to this email in a civil manner with your reasoning ("I see other people do it" is not a valid reason).

Regards,
Vimeo[/code]

No ja....neki o kvaliteti rookijev ne bi govoru....iz tega posnetka se vidi, da je edini razlog, da nista šla oba po gobe, burijeva potrpezljivost in izkušnje.

Očitno nekaj nisem delal prav...vsaj glede na napisano...kaj pa? Prevec zapiral?

Odrival ne ker razen enega malega dotika drugega ni blo... Buri se motim?

Je pa res da sem zadnje dva kroga falil vstop v prvi ovinek ;)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...