Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Bojo na voljo mogoče kakšni templati z logotipi sponzorjev? Da ne začnemo delat skinov pa bo potem potrebno vse popravljat ...

Za numberplates se mi zdi, da so že nekje pa jih zdej ne najdem... Mogoče še za imena, priimke voznikov na šipah (zadnja, zadnje stranske, sprednja)?

Nič kupovat, počakte na RACE ON ki pride čez slab mesec.

Kr naj bodo mel več špilov :lol:

Jaoo meni je pa v oko-po dolensk uč, pala žrjavca od čevapov, če koga rukam danes, nič zamert, imam pa kar kak udarec u dobrem a ne?, koliko mate kaj čase? [iz]

Proga je prou lepa, oh znajo bit dost bolši časi, pustimo se.... :twisted:

Q mi kr ni šlo, Buri lep čas, r1 Maxel sory, mi kr ni in ni šlo, pa dotaknil sem se čist mal Lacetija, r2 pa res lepa, ena mala spremeba na avtu, pa se je 10x bolje peljal!

zamex23 2mesto r2 imam prav?? :mrgreen: :mrgreen:

Ko bi le blo play, ampak sem zgleda z nastavitvam od Q popolnoma zasral obe dirki, saj so se gume obrabljale 5x hitreje. R1 sem imel težavo v 5 krogu, ko mi je windows javl napako, me vrgl na namizje in iz 8 mesta sm padu na 13. [Jaoo] R2 pa čista polomija zaradi gum. [it] Filmček že čez 10 minut [ok]

Lepa dirka drugač fantje [it]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...