Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Kaj to si ga prou na servis nesu al v trgovino kjer si kupil? Jst ga nameravam nest nazaj v trgovino, ker imam še garancijo.

Drgač mi ga je pa najprej malce zasukalo v eno smer, tko da sm naravnost vozu s tem da sem ga imel malce na desno. Potem sem opazil, da force feedback ni tko močan kot bi moral bit. Potem je pa čist odpovedal...sploh se noče resetirat in ne dela v špilu.

Jst upam, da ga bodo čimprej popravli....kaj sploh naredijo....kaj ga pošljejo na Logitech al kaj? Ker to bi znalo trajat, da ga gor pošljejo pa nazaj dobijo. Jst sam upam, da ga bom imel preden se sezona začne.

Jaz sem ga prov nesu v eventus, ker so edini uradni logitech servis pri nas in tudi moj je še v garanciji (iz trgovine bi ga itak poslal v eventus :)). Pri prejšnji okvari, ko je bil pooblaščen servis tudi Izid (kamor sem ga nesu), so mi sam ker mi je na menjalniku jebala 2. brzina (v 2. brzini je skakalo v 4.) dali komplet nov volan, temu pa je zdej crknu en ff motor po simptomih sodeč :D Popravljajo jih tukaj, čakaš lahko sam, da kos dobijo od logitecha, če ti ne dajo kr novga volana

Jst sam upam, da ga bom imel preden se sezona začne.

Mare, ni panike. Če še ne bo popravljen do začetka sezone, jo bomo pa mal zamaknil, pa bo. :mrgreen:

Danes ob cca. 21.uri WTCC trening.

server: SloWTCC Trening

pass: sloracing

Vljudno vabljeni :mrgreen:

Eh...

Kaj se je pa zgodilo s tistim SMS obveščanjem preko facebooka? Jaz zmer vidim obvestilo, ko je trening že zdavnaj mimo [Joj]

Mah, bv se mi je s tem ubadat :) Tut prek Free FB smsov ne pošiljam. Preveč cajta zgubim :P Prklopm fon na PC suite pa pošiljam kolikor me je volja. Itak mam pa 1000 smsov zastonj... Noben problem sploh.

Torej ... Če kdo želi biti obveščen o treningih ... pošlji mi mobilno tel. številko na ZS...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...