Killer_B 87 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Kaj pa danes...bo kakšen trening? Recimo ob 21h .... server: ndesign racing, geslo: ndesign Link to post
Killer_B 87 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Trening odpade, ker se mi je zjebal volan Morm ga v garancijo nest. A kdo ve mogoče kolk cajta bi znal potrajata preden ga dobim nazaj? Link to post
mm46 11 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Kaj pa je tebi crknlo :mrgreen: Jaz sem ga včeraj nesu na servis pa upam, da čimprej zrihtajo Link to post
Killer_B 87 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Kaj to si ga prou na servis nesu al v trgovino kjer si kupil? Jst ga nameravam nest nazaj v trgovino, ker imam še garancijo. Drgač mi ga je pa najprej malce zasukalo v eno smer, tko da sm naravnost vozu s tem da sem ga imel malce na desno. Potem sem opazil, da force feedback ni tko močan kot bi moral bit. Potem je pa čist odpovedal...sploh se noče resetirat in ne dela v špilu. Jst upam, da ga bodo čimprej popravli....kaj sploh naredijo....kaj ga pošljejo na Logitech al kaj? Ker to bi znalo trajat, da ga gor pošljejo pa nazaj dobijo. Jst sam upam, da ga bom imel preden se sezona začne. Link to post
mm46 11 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Jaz sem ga prov nesu v eventus, ker so edini uradni logitech servis pri nas in tudi moj je še v garanciji (iz trgovine bi ga itak poslal v eventus ). Pri prejšnji okvari, ko je bil pooblaščen servis tudi Izid (kamor sem ga nesu), so mi sam ker mi je na menjalniku jebala 2. brzina (v 2. brzini je skakalo v 4.) dali komplet nov volan, temu pa je zdej crknu en ff motor po simptomih sodeč Popravljajo jih tukaj, čakaš lahko sam, da kos dobijo od logitecha, če ti ne dajo kr novga volana Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 nč vam ne bojo garancije priznal, k je sam na 100.000km, vi to vsak dan nabijate je zihr že trikrat čez [Jel] Link to post
Killer_B 87 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Supr to...bom kr tja nesu! Hvala. Še eno vprašanje....ker Eventus to....na Jurčkovi al Tržaški? Link to post
mm46 11 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 na jurčkovi, na tržaški kolkr vem ga že neki časa ni več Link to post
PEK 2 291 Napisano September 2, 2009 Share Napisano September 2, 2009 Kaj delate z volani da se vam sfuka... ccc Moj ma 20.000km za sabo pa dela... Zih niste preveč nežni... Link to post
Killer_B 87 Napisano September 2, 2009 Share Napisano September 2, 2009 Ma jst nism nikol mel problemov do zdej....pa še to se mu je sfukal prec, brez opozorila. Bom nesu na Eventus pa upal, da mi prec novga dajo, ker nočm zamudit sezone. Link to post
Ale 472 Napisano September 2, 2009 Share Napisano September 2, 2009 Jst sam upam, da ga bom imel preden se sezona začne. Mare, ni panike. Če še ne bo popravljen do začetka sezone, jo bomo pa mal zamaknil, pa bo. :mrgreen: Link to post
igi 51 Napisano September 3, 2009 Share Napisano September 3, 2009 Danes ob cca. 21.uri WTCC trening. server: SloWTCC Trening pass: sloracing Vljudno vabljeni :mrgreen: Eh... Kaj se je pa zgodilo s tistim SMS obveščanjem preko facebooka? Jaz zmer vidim obvestilo, ko je trening že zdavnaj mimo Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 3, 2009 Share Napisano September 3, 2009 Kdor hoče lahko meni pošlje ZS s svojo mobilno številko ... Forum nonstop spremljam ... pa vam bom poslal SMSe, ko bo znano za kak trening... Agreed? Link to post
Killer_B 87 Napisano September 3, 2009 Share Napisano September 3, 2009 Pa freesms.si uporablejte za posiljanje msgov....so zastonj.....brez skritih naročnin..... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 3, 2009 Share Napisano September 3, 2009 Mah, bv se mi je s tem ubadat Tut prek Free FB smsov ne pošiljam. Preveč cajta zgubim Prklopm fon na PC suite pa pošiljam kolikor me je volja. Itak mam pa 1000 smsov zastonj... Noben problem sploh. Torej ... Če kdo želi biti obveščen o treningih ... pošlji mi mobilno tel. številko na ZS... Link to post
Recommended Posts