Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Hehe, ti si pravi racing geek :)

Amm, ja imam demo, če bi komu zapasalo kej online zašpilat. Drugač mam pa piratsko offline, da sm tut kakšno drugo progo probal.

Ej kko se ti kej tale G25 obnese? Zaenkrat še nism slišal graje :) Enga sm trofu za 220€, sam ma garancijo sam še 3 mesce. Se splača to kej pogledat?

Ej kko se ti kej tale G25 obnese? Zaenkrat še nism slišal graje :) Enga sm trofu za 220€, sam ma garancijo sam še 3 mesce. Se splača to kej pogledat?

Počakaj da bo imel uporabnik "play" spet kakšno ugodno akcijo pa ga pr njemu kup. Drgač jest sm takrat dal 220€ v Celovcu za novga, zdej se mi zdi da je 200€.

... vedno(ampak VEDNO) prepozno bremzam, ...

bremzaj prej, ampak to je odvisno tud od prejĹĄnjega izhoda iz ovinka...

sj bo.. trening .. pa bo bolĹĄ :D

Na pixmania.com se ga dobi Ĺže za 179 eur + 10 eur poĹĄtnine. Momota pa Ĺže za 99 eur.

to je pa prokleta huda cena, ja gremo v eno skupno nabavo 3kom , pa lahko jaz an firmo vazmem pa bo ĹĄe kej ceneje,s m plaÄilo bomo poĹĄtimali, Äe je kdo za, bi jaz 1 ga ali celo 2kom anroÄu....ĹĄe kdo?

Js bi ga tut ... glede na to, da imajo stran tut za SLO verjetn tut k nam tole dostavljajo.

Dej, če ga boš naroču mi sporoč, bi se vrjetn tut js zravn prštulu :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...