Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Včeri je bla tist GT race prav zabavna. Mašine pičijo k norc....problem je pri men v speljevanju. Ni šans, da bi takrat pogruntal kako se pravilno spelje. Vedno sem ostal na štartu :)

Drgač pa hudi boji z Glavačom, ki je bil tko 2 sekunde na krog hitrejši...jst pa prasc skos zapiral :twisted:

Ja teli nGTjčki so odlični. Se obnaša kar dost podobno GTR2 igri... :) Sori za R2 Novak pa še Kurent... na srečo je bla bl fun-run tole.

Drugač pa kr zadovoljen s casom v Q, mislim da bi ga lah spravu na 1:47... sam kaj ko sm skos sekal.. :P Super mod, upam da ga veckat spilamo.

PS: Vsi, ki ste bl na stcc ali wtcc navajeni, u setupu mors pri teh avtih spremenit brake duct na 2 za nGTje, in pa ob takih temperaturah (20-25°C) tut radiator opening na 2, pa je takoj sekunda na krog. Pa seveda se sekunda za SOFT gume in ne MEDIUM, ki so gor po defaultu. To najprej spremenit pol pa setup podelat do konca po vasem okusu. ;)

Sam jst sm mel pa občutek, da so se medium gume boljše odzivale. Nekako mi je deloval avto bolj stabilen pri največjih silah v ovinkih. Drgač se pa nisem niti spravil setupa delat, ker je blo preveč zadev za nastavljat.

• 2 weeks later...
No, kaj zdej? A bo danes kkšen trening al ne :?:

PS: Pa če bo, upam da bom takrat še trezen [Jel2]

Danes trening!

pet, 3.apr - 21:00 (bi kdo že prej?)

sloWTCC trening

sloracing

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...