play 502 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 uff je lepa alfa, prou huda, Äist org??? :wink: Link to post
Speedboy 0 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 Bravo KruhG,prav poštena je... Link to post
Mark24 0 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 Fantje, mam pa vprašanje, keri program moram uporabit, da bi si naredil svoj skin za avtomobil, za online dirko. Hvala že vnaprej Link to post
KRUH 5 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 Rabiš Adobe Photoshop (najpriporočljivo) in dds plugin. Pol pa barvaš template in..... Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 Če pride kdo na kakšen krog.... Server: McBajs Pass: sloracing Link to post
Mai 134 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 Fantje, mam pa vpraĹĄanje, keri program moram uporabit, da bi si naredil svoj skin za avtomobil, za online dirko. Hvala Ĺže vnaprej preberi post: http://www.slo-racing.com/forum/viewtopic.php?t=72 http://www.race-game.org/race07/download/skintemplates.htm Evo, tukaj je jasno in enostavno razloĹženo vse. Klikni na "Quick start guide" :wink: Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 9, 2008 Share Napisano January 9, 2008 Kaj pa Äe smo zamudil prvo dirko? Ĺ e kakĹĄna ĹĄansa, da se vkljuÄimo? Zaenkrat sem sam mal demo preĹĄpilal pa mam filing, da je precej podobno kot GTR2. A ĹĄpilate drugaÄe vsi z volanom al kdo tut tipkovnco matra? Kaj pa kej car settings? S tem nimam lih izkuĹĄenj. A to full modificirate nastavitve al pustite ponavad tko kot je? Link to post
Killer_B 87 Napisano January 9, 2008 Share Napisano January 9, 2008 Jst sm tud bolj kot ne zaÄetnik in ti moram povedat, da brez volana ne boĹĄ veliko naredil, ker so vsi tukaj norci. Ponavadi jih gledam iz zadnje vrste, ker imam Äase tudi po 2 sekunde poÄasnejĹĄe na krog. Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 9, 2008 Share Napisano January 9, 2008 Kaj pa če smo zamudil prvo dirko? Še kakšna šansa, da se vključimo? Lahko se pridružiš....le novo prijavljeni dobijo avtomatsko 10kg dodatne utežitve... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 9, 2008 Share Napisano January 9, 2008 Jst sm tud bolj kot ne zaÄetnik in ti moram povedat, da brez volana ne boĹĄ veliko naredil, ker so vsi tukaj norci. Ponavadi jih gledam iz zadnje vrste, ker imam Äase tudi po 2 sekunde poÄasnejĹĄe na krog. Kurc, al mam volan, sam se mi je pedal zjebal za acc. Nvem kaj je narobe Kaj pa Äe smo zamudil prvo dirko? Ĺ e kakĹĄna ĹĄansa, da se vkljuÄimo? Lahko se pridruĹžiĹĄ....le novo prijavljeni dobijo avtomatsko 10kg dodatne uteĹžitve... Pa verjetno rabm sovoznika za ekipo? Kaj pa drugaÄ, a tut kej dirkate online? Ne prvenstvo, ampk tko - kakĹĄno dirko. Ker sm totalen zaÄetnik v online dirkanju in si nekako niti ne predstavljam kko to zgleda. Prej sem bil bol FPSjar Zdj pa Ĺže dolgo nÄ online. Pa bi ĹĄel spet mal v to in so mi ble dirkaÄine od vedno vĹĄeÄ. Link to post
Killer_B 87 Napisano January 9, 2008 Share Napisano January 9, 2008 Jst sm ravnokar Logitechovega MOMO kupil za 130 EUR in mi je prou fajn. Dobr bi blo, da najdeĹĄ sovoznika, ali pa vsaj da se prikljuÄiĹĄ komu, ki je trenutno sam v ekipi. Je pa baje moĹžno tudi kot posameznik dirkat. DrugaÄe me pa lahko dodaĹĄ na MSN messenger pa se kdaj zmenmo za kakĹĄno dirko. MSN mail: killer_b[afna]email.si Link to post
josta 0 Napisano January 9, 2008 Share Napisano January 9, 2008 Kdo bi se za mene žrtvovav pa mi naredo en naizi skin, če se ker javi mu pošlem kake logotipe kk bi zgledov, neki čist naizi nč zakompliceranga.. ....prosim na kdo pomaga, ko js se ne ukvarjam s čem podobnim. hvala že vnaprej Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 no tole je sicer mal offtopic pa vseeno... vÄer sm ene 3x pelal brazilijo pa v teh treh dirkah po 3 kroge nisem mogu spravt cajta pod 1.28.00, vi pa vidm da ste mel kvalifikacije 1.22.xx, na dirki pa je bil povpreÄen krog 1.25.00. Ugotovu sm, da mi ĹĄe precej izkuĹĄenj manjka... Al bom pa res rabu volan usposobit... Killer_B, te bom dodal pa se lahk zmenmo kej.. P.S.: A dirkate vedno na PRO nastavitve (no traction ctrl, stability) ter manual gearbox? Link to post
Killer_B 87 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Ja, nastavitve so vedno PRO. Ti kr klikn ko bi rad vozil, men itak manjka treninga Link to post
Recommended Posts