Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Fantje, mam pa vpraĹĄanje, keri program moram uporabit, da bi si naredil svoj skin za avtomobil, za online dirko. Hvala Ĺže vnaprej

preberi post:

http://www.slo-racing.com/forum/viewtopic.php?t=72

http://www.race-game.org/race07/download/skintemplates.htm

Evo, tukaj je jasno in enostavno razloĹženo vse. Klikni na "Quick start guide" :wink:

Kaj pa če smo zamudil prvo dirko? Še kakšna šansa, da se vključimo?

Zaenkrat sem sam mal demo preĹĄpilal pa mam filing, da je precej podobno kot GTR2.

A špilate drugače vsi z volanom al kdo tut tipkovnco matra? Kaj pa kej car settings? S tem nimam lih izkušenj. A to full modificirate nastavitve al pustite ponavad tko kot je?

Jst sm tud bolj kot ne zaÄetnik in ti moram povedat, da brez volana ne boĹĄ veliko naredil, ker so vsi tukaj norci. Ponavadi jih gledam iz zadnje vrste, ker imam Äase tudi po 2 sekunde poÄasnejĹĄe na krog.

Jst sm tud bolj kot ne začetnik in ti moram povedat, da brez volana ne boš veliko naredil, ker so vsi tukaj norci. Ponavadi jih gledam iz zadnje vrste, ker imam čase tudi po 2 sekunde počasnejše na krog.

Kurc, al mam volan, sam se mi je pedal zjebal za acc. Nvem kaj je narobe :S

Kaj pa če smo zamudil prvo dirko? Še kakšna šansa, da se vključimo?

Lahko se pridruĹžiĹĄ....le novo prijavljeni dobijo avtomatsko 10kg dodatne uteĹžitve...

Pa verjetno rabm sovoznika za ekipo?

Kaj pa drugač, a tut kej dirkate online? Ne prvenstvo, ampk tko - kakšno dirko. Ker sm totalen začetnik v online dirkanju in si nekako niti ne predstavljam kko to zgleda. Prej sem bil bol FPSjar :) Zdj pa že dolgo nč online. Pa bi šel spet mal v to in so mi ble dirkačine od vedno všeč.

Jst sm ravnokar Logitechovega MOMO kupil za 130 EUR in mi je prou fajn.

Dobr bi blo, da najdeĹĄ sovoznika, ali pa vsaj da se prikljuÄiĹĄ komu, ki je trenutno sam v ekipi. Je pa baje moĹžno tudi kot posameznik dirkat.

DrugaÄe me pa lahko dodaĹĄ na MSN messenger pa se kdaj zmenmo za kakĹĄno dirko. MSN mail: killer_b[afna]email.si

Kdo bi se za mene žrtvovav pa mi naredo en naizi skin, če se ker javi mu pošlem kake logotipe kk bi zgledov, neki čist naizi nč zakompliceranga..

....prosim na kdo pomaga, ko js se ne ukvarjam s čem podobnim.

hvala že vnaprej

no tole je sicer mal offtopic pa vseeno... včer sm ene 3x pelal brazilijo pa v teh treh dirkah po 3 kroge nisem mogu spravt cajta pod 1.28.00, vi pa vidm da ste mel kvalifikacije 1.22.xx, na dirki pa je bil povprečen krog 1.25.00. Ugotovu sm, da mi še precej izkušenj manjka...

Al bom pa res rabu volan usposobit... Killer_B, te bom dodal pa se lahk zmenmo kej..

P.S.: A dirkate vedno na PRO nastavitve (no traction ctrl, stability) ter manual gearbox?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...