mAxL 1 106 Napisano February 17, 2009 Share Napisano February 17, 2009 Eden je skriti gost Nisem kliknil prej "Zbriši vse", pa je eden neviden ostal, ko sm hotu zbrisat...so bli pa že štirje prijavljeni...tko da je pač tako kot je Link to post
Mai 134 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 uf. 4novinci so se prjavli za danes... dobrodošli & good luck Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Boo? Jebat ga...2 luštni dirki, dokler je trajal Link to post
DenIIs 0 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Fajn dirki! Škoda za to nevšečnost. Se vidimo naslednjič. Link to post
bremzy 0 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Zakon te dirki sploh R2, sam da mAxL ni olupu Jurčka pa, da sm jst mAxL-na pa je cool Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 To sm jest taktično naredu, ker sm vedu te bi ti pol Zupana storpedirav ven Link to post
bremzy 0 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Nah sam se ti neb pašlu s ta taktika. Link to post
Ale 472 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Kr fajn je blo. Dobre borbe, mal prerivanja drugač pa jeba tele kile. Link to post
play 502 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Prvič prvi, škoda ker ni zares...no, še pol jih je falilo, lepa r1, res škoda za r2. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 kok ste mel kej cajte? pizda popizdevam, k moram skos popoldne delat, ko so dirke Link to post
Mai 134 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 dobr je blo fajn ste dirkali... zupan, mal bol previdno prosim... pobi, pazte na bremzanju, da se ne zaletite v predsevozečega!!!! se je danes kar nekajkrat naredilo... zato veliko več previdnosti v nedeljo Link to post
Killer_B 87 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Se opravičujem za moje kamikaza izpade. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 Vem, da je dans petek in boste verjetn vsi žural ... js sm pa ostal v LJ in nimam kej počet.. A bi kdo kej vozu okol osmih, devetih? Link to post
JeZn 120 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 dobr je blo fajn ste dirkali... zupan, mal bol previdno prosim... pobi, pazte na bremzanju, da se ne zaletite v predsevozečega!!!! se je danes kar nekajkrat naredilo... zato veliko več previdnosti v nedeljo Sej je bil sam tisti ovinek k sm te zjebu , drugače sem se pa drugo dirko skoz lepo za tabo vozu . Je pa tko da če sem jst kdaj na tvojem mestu, ponavad počakam da tak kaskader pade mimo, pol pa v ovinek zavijem. Tam pa res, sem mislil da se bo pošlo ker si ti prej bremzal zarad teže. Je pa očitno tista linija zlo čudna, pa še zablokiralo mi je. Sem se naučil da se tam ne da prehitet:) Ker je tudi Mejak par krogov kasneje na tisti liniji branil pozicijo pa mu ni uspelo. Link to post
Mai 134 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 Sej je bil sam tisti ovinek k sm te zjebu ... Tam pa res, sem mislil da se bo pošlo ker si ti prej bremzal zarad teže. Je pa očitno tista linija zlo čudna, pa še zablokiralo mi je. Sem se naučil da se tam ne da prehitet:) Ker je tudi Mejak par krogov kasneje na tisti liniji branil pozicijo pa mu ni uspelo. "sam tist en ovinek" je mene in marsikoga že stal uvrstitev, zato pravim da bol previdno naslednjič... [pa ne samo ti, ampak tudi še KDO drug] bremzal prej sem tudi zaradi mrzlih gum in zavor, kar marsikdo od vas ne upošteva v prvih krogih in misli da bo kar po race ali celo qualy liniji peljal od vsega začetka. kljub mojim 60kg dodatka, in (v tem primeru tvojimi ali drugače od kogarkoli) 0kg, je linija malo drugačna, so točke bremzanja malo premaknjene, je potrebna dodatna pazljivost ne rečem da se kdaj zgodi,... če se dogaja je pa problem sem prepričan da je bilo čisto nenamerno, in da si se iz tega naučil nekj @buri: morales v mariboru kliče mene ne bo [Jel] Link to post
Recommended Posts