Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Kaj je cupo a si kej slabega pojedu? [Jel]

Matr prideš zadnih 3min nazaj, odpelješ prvi krog neogrete gume čas 48.xxx noor res, če mam prav že lani ti je šla ta proga ful dobr!

Ej pohvale!icon_ok.gif

Smo se pa lepo dajali 1 in 2 dirko, kr lepi časi, lepe borbe, res zakon! :mrgreen:

Smo se pa lepo dajali 1 in 2 dirko, kr lepi časi, lepe borbe, res zakon! :mrgreen:

dobr je blo, ja :D

r1 sm se zapletu in odletu,

v r2 sma se pa dobr dajala celih 10 krogov sm ti sledil in dočakal v L9 napako :)

nice nice

sam moj 1:51.2 ni za nikamor :(

bos videl na dirki oz ze v kvalifikacijah mi nebo slo [wall]

lahko tudi vozim tudi 1.47.xxx za lahkoto sem ze izprobal.

Bom pa jaz pret tabo vozo bos pa spet take case postavljal icon_zvizg.gifbiggrin.gificon_thumbsup.gif

Cera mela lepe bitke ja :D Se je dans tudi komu za kakšen trening udarit ? [owje]

Če bo kak trening, bi tut jst prosu KG, ce se ga udelezim. Drugace je cist brezveze trenirat,.... Se samo zajebeš, so cist druge brakepoint itd. ;)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...