Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Final skin AlfaPower:

zakaj imas 2skina notr zate? koncnica

AlfaPowerAlfaRomeo1562007z.dds

in

AlfaPowerAlfaRomeo1562007z1.dds

katera je prava?

lp

ps: vem da je v ini fajlu napisano.. sam vseen me zanima, glede na to da si nekaj menjal skine, in da bomo "na isti valovni dolĹžini"

in ali je bila to napaka da si dal notr 2 skina ali je bilo namenoma...

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Patch dosedanjih skinov je narejen. Najkasneje bo objavljen jutri. Patch je narejen tako, da so od obeh tekmovalcev v ekipi skin- skin vsebuje LE ŠIPE IN ZUNANJOST AVTA!!!.........druge stvari uame template, kombinezone, čelade patch ne vsebuje. Ko bodo prišli novi skini bomo dodali tudi tiste.

Slike na strani bodo objavljene kmalu od tistih, ki imajo skine.

Lp

Ja skin je skor kopija hondinega. Sprva je bilo miĹĄljeno Äisto nekaj drugega. Ampak je zaradi pomanjkanja Äasa in laĹžjega dela priĹĄla v poĹĄtev kar ta reĹĄitev. MogoÄe skin tekom sezone spremenim, Äe mi bo kej pametnega priĹĄlo na misel. DrugaÄe pa sem s Thina ja. :D Sem Ĺže mami spraĹĄeval, Äe si to tisti Janko ali ne. Pa je rekla, da si sigurno. Samo sem vseeno rajĹĄi vpraĹĄal. Lp

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...