mAxL 1 106 Napisano April 23, 2010 Share Napisano April 23, 2010 Še vsako leto do sedaj smo na SloRacing organizirali vsaj eno karting dirko v letu. Da pa gremo korak naprej, bi letos (če bo dovolj zanimanja) organizirali eno mini prvenstvo, ki bi vsebovalo tri dirke. Logatec nam je že poznan, tako da bi lahko tam naredili 2x, tretja pa je še neznanka...tukaj je štajerska in obala... Krško odpade, zaradi slabih izkušenj (slaba organizacija, nategancija ter počasni karti za tisto progo) Malce povejte svoje želje, kje bi radi dirkali. Naredili bi točkovanje, bi bilo verjetno pa dobro, da bi se še dodatno točkovalo kvalifikacije. Kak hud strošek tele karti niso, če bi peljali vse tri dirke, bi vas oskublo max 60€ (vključeno: 3 x kvalifikacije, 3 x dirka, pijača in pokali na koncu). Plačalo bi se za vsako dirko posebaj...20€ Malce povejte kakšno točkovanje bi dali, kdo bi vozil in malce termini....mislim, da bi lahko bila prva dirka že tam v sredini maja... To je to zaenkrat Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 23, 2010 Share Napisano April 23, 2010 Jst bi peljal, če bom dobil prevoz do Logatca ko bo Točkovanje pa tako kot ga majo zdej v F1 +2 točki za pole position. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 23, 2010 Share Napisano April 23, 2010 skopusnik, če boš pršu do Trebnjega, greš lahko z mano :wink: mAxL - piši me za vsaj en logatec Citiraj Link to post
Oxy 11 Napisano April 23, 2010 Share Napisano April 23, 2010 Jaz tudi pridem vsaj na pir, če ne druzga. Za dirkališče pa sta lahko oba in ptuj in koper al kje na obali je že steza. Saj za prevoz pa se malo stisnemo, ne pa da gre vsak s svojim avtom. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano April 26, 2010 Share Napisano April 26, 2010 Pridem na vse dirke 100% Sam hitr to organizirejte, ker me že podplati srbijo.....bi prtiskal do konca! Aja....pa karte(vozila) bo treba naključno dodelit voznikom, ker je Tušar preveč nadrkan tist Logatec pa vedno ve, kater kart je najhitrejši Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano April 29, 2010 Share Napisano April 29, 2010 Pridem na vse dirke 100% Sam hitr to organizirejte, ker me že podplati srbijo.....bi prtiskal do konca! Aja....pa karte(vozila) bo treba naključno dodelit voznikom, ker je Tušar preveč nadrkan tist Logatec pa vedno ve, kater kart je najhitrejši Itak komaj čakam tole prvenstvo, jest sploh ne bi nekaj spraševal ampak bomo to kar naredili :wink: Pripeljemo se pa ja lahko kamorkoli pri vsej tej pločevini na 4 kolesih ki jo imamo v lasti eni al pa drugi. Mi iz okolice Idrije bi se sigurno stislni v 1 avto pa se peljal tud do Ptuja, Poreča, Nemčije Točkovanje bi jaz omejil na 5-6 voznikov + pole, da ne bodo vsi prišli do točk že z uvrstitvijo v finalno vožnjo posamezne dirke. Kaj pravite? Primer: 1.mesto=8 točk, 2.mesto=6 točk, 3.mesto=4 točke, 4.mesto=2 točki, 5.mesto=1 točka ?? Bomo začeli kar pobirati prijave (skupne), sem pa odprt za predloge kako zagotoviti resnost prijavljenih (kajne play? ): 1.) McBajs 2.) mAxL 3.) 4.) . . . Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 29, 2010 Share Napisano April 29, 2010 Evo ... v začetnem prispevku se zbirajo prijave Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano April 29, 2010 Share Napisano April 29, 2010 1. McBajs 2. Maxl 3. Matjaž Murn 4. Killer_B Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 30, 2010 Avtor Share Napisano April 30, 2010 Sej pomojem bo najboljš da se bo za vsako dirko posebi zbiralo, ker tako je vse neki v megli Prva dirka bo najverjetneje 15.maja v Logatcu. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 30, 2010 Share Napisano April 30, 2010 Pol sm pa za prvo dirko out Ker bom s prsti še globoko zakopan v pesku Njoy Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 10, 2010 Avtor Share Napisano May 10, 2010 Za tole soboto je napovedano bolj slabo vreme, tako da predvidoma naslednjo. Citiraj Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano May 10, 2010 Share Napisano May 10, 2010 Če se bo peljala tista 3. dirka v Mariboru na strehi Europarka, potem pridem na tisto...na druge žal ne morem... Citiraj Link to post
Oxy 11 Napisano May 12, 2010 Share Napisano May 12, 2010 Zakaj ne moreš Rok? Saj nas gre več, pa se lahko prštuliš. Citiraj Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano May 12, 2010 Share Napisano May 12, 2010 Je kdo mogoče Prekmurec tu da me vzame s sabo? Citiraj Link to post
Recommended Posts