Skoči na vsebino

Karting prvenstvo

mAxL

Recommended Posts

Še vsako leto do sedaj smo na SloRacing organizirali vsaj eno karting dirko v letu. Da pa gremo korak naprej, bi letos (če bo dovolj zanimanja) organizirali eno mini prvenstvo, ki bi vsebovalo tri dirke. Logatec nam je že poznan, tako da bi lahko tam naredili 2x, tretja pa je še neznanka...tukaj je štajerska in obala... Krško odpade, zaradi slabih izkušenj (slaba organizacija, nategancija ter počasni karti za tisto progo) Malce povejte svoje želje, kje bi radi dirkali.

Naredili bi točkovanje, bi bilo verjetno pa dobro, da bi se še dodatno točkovalo kvalifikacije. Kak hud strošek tele karti niso, če bi peljali vse tri dirke, bi vas oskublo max 60€ (vključeno: 3 x kvalifikacije, 3 x dirka, pijača in pokali na koncu). Plačalo bi se za vsako dirko posebaj...20€

Malce povejte kakšno točkovanje bi dali, kdo bi vozil in malce termini....mislim, da bi lahko bila prva dirka že tam v sredini maja...

To je to zaenkrat [smoke]

38x-a.png

• Odgovori 80
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če Zokid pride, Glavača zihr ne bo

Jaz tudi pridem vsaj na pir, če ne druzga.

Za dirkališče pa sta lahko oba in ptuj in koper al kje na obali je že steza.

Saj za prevoz pa se malo stisnemo, ne pa da gre vsak s svojim avtom.

Pridem na vse dirke 100% :) Sam hitr to organizirejte, ker me že podplati srbijo.....bi prtiskal do konca! Aja....pa karte(vozila) bo treba naključno dodelit voznikom, ker je Tušar preveč nadrkan tist Logatec pa vedno ve, kater kart je najhitrejši :P

Pridem na vse dirke 100% :) Sam hitr to organizirejte, ker me že podplati srbijo.....bi prtiskal do konca! Aja....pa karte(vozila) bo treba naključno dodelit voznikom, ker je Tušar preveč nadrkan tist Logatec pa vedno ve, kater kart je najhitrejši :P

[krniki]

Itak komaj čakam tole prvenstvo, jest sploh ne bi nekaj spraševal ampak bomo to kar naredili :wink: Pripeljemo se pa ja lahko kamorkoli pri vsej tej pločevini na 4 kolesih ki jo imamo v lasti eni al pa drugi. Mi iz okolice Idrije bi se sigurno stislni v 1 avto pa se peljal tud do Ptuja, Poreča, Nemčije [iz]

Točkovanje bi jaz omejil na 5-6 voznikov + pole, da ne bodo vsi prišli do točk že z uvrstitvijo v finalno vožnjo posamezne dirke. Kaj pravite? Primer: 1.mesto=8 točk, 2.mesto=6 točk, 3.mesto=4 točke, 4.mesto=2 točki, 5.mesto=1 točka ??

Bomo začeli kar pobirati prijave (skupne), sem pa odprt za predloge kako zagotoviti resnost prijavljenih (kajne play? :P ):

1.) McBajs

2.) mAxL

3.)

4.)

.

.

.

• 2 weeks later...