zokid 772 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 dela tudi v rfactorju! id26 pack podpira tudi rfactor prej sem uporabljal sim wiev, ampak se mi je dogajalo pa je r factor vcasih trokiral, sem probal motec in sem bolj zadovoljen z njim! Placal licenco 10e! hja milane je kot ponavadi spregledal rumene luci ko je izvazal iz boksov in direktiva v mene ko sem pržgal po ciljni ravnini! pa se v boksih sem imel smolo- sem dobil kazenski postanek skozi bokse tako da sem zgubil 7 mest! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Tukaj imate pa še link za rFactor MotecAdd (prvi trije Stickyji od štirih). Imate network verzijo (da vam telemetrijo v realtime prikazuje na drugem PCju) ali pa dualview verzijo (to vam prikazuje telemetrijo v real-time na drugem zaslonu, če imate 2) ter zadnja DirectX verzija, ki vam prikazuje nekaj telemetrije in-game med samo vožnjo. Meni je zelo uporabno za nastavljanje setupa. Imaš zunanjo srednjo in zunanjo temperaturo gum (camber, pressure), temperaturo zavor, motorja, olja. Kar je pa meni še najbolj pomembno imaš pa DELTA BOX - zadevica, ki ti v realtimu prikazuje koliko hitrejši oz. počasnejši si od svojega najboljšega kroga. Nimaš samo 3 sectorje ampak imaš sector vsakih nekaj milisekund Tko da točno vidiš kje izgubljaš čas. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Jao... Vsi te MOTECI pa TELEMETRIJA itd,... še ena stvar kjer je tehnika ubila zabavo/dirkanje. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Zabavo/dirkanje ste ubili taki alieni kot si ti Citiraj Link to post
Recommended Posts