B_U_R_I 3 290 Napisano April 12, 2010 Share Napisano April 12, 2010 np P.S.: Dej mi plusek 6 1 Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano April 12, 2010 Share Napisano April 12, 2010 Hja za teh par minut v trial sem sprobal,(cajt hitro poteče) zdej pa plačvat za polno verzijo, nevem no, plusek pa dobiš vseeno Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano April 12, 2010 Share Napisano April 12, 2010 Lepo lahko brišem komplet rfactor ! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 12, 2010 Share Napisano April 12, 2010 Hja za teh par minut v trial sem sprobal,(cajt hitro poteče) zdej pa plačvat za polno verzijo, nevem no, plusek pa dobiš vseeno Ja pol ure mislim, da je trial. Tistih 5€ pa tut ni neka vsota... Mislim, da je vredno. Takrat, ko je tole še na polno razvijal, je vedno vse notr vkluču, ko smo dajali kakšne predloge. Tko da že zarad tega, se mi je zdelo smiselno mu dat tistih 5 evričev. Namest, da greš 2x na pir pa maš tole za skos. Pa če ti karkol ne dela, mu sam napišeš na mail pa ti prec uštima. Js sm mel prvotno tole za Race pa sem zdj še za rFactor probal. Pa mu napišem, da mi zadeva ne dela. In me čez pol ure na mailu čaka tale rFactor.exe, kjer mi je zadeva prec delala. Tko da ... komur se zdi smiselno, bo dal 5€... Komur pa ne pa pač ne It's up to you P.S.: Hvala za pluske Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano April 12, 2010 Share Napisano April 12, 2010 No samo to bi lahko že v štartu povedal! Da se ne zezamo đabe! Sicer sem videl da je plačljiv ampak glede na to da si poslal link do tega rfactor faila sem predvideval da je to to. No po treh krogih in ne pol ure kot si rekel pa vidim da je to en drek in da je treba plačat. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano April 12, 2010 Share Napisano April 12, 2010 No saj povedat bi mogu, da je plačljiva zadeva in je potem problem odstranit (novi instal moreš), ja vsaka šola neki košta Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 12, 2010 Share Napisano April 12, 2010 Ne rabiš nov install... Samo datoteko d3d9.dll iz mape rFactor odstraniš in je to to ... Pa pač MotecAdd serverja več ne zaženeš Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano April 12, 2010 Share Napisano April 12, 2010 ja ja , že porihtal rFactor Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano April 12, 2010 Share Napisano April 12, 2010 Po vseh mukah sem na koncu še to probal pa ni bilo več pomoči kot pa na novo naložit kompletno igro. Zaj že je kaj je! Važno je da igra spet dela normalno brez tistega prekletega napisa zgoraj. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano April 12, 2010 Share Napisano April 12, 2010 Dan-danes še se mačke ne gonijo zastonj!! Jaz mu bom dal tistih 5 evricev ni neki dnar pa se boljsi je od sim-viewa Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Tolk je bo napisanega, pa mi še vedno ni jasno, če se splača nabavit tole. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Prvo cestitke za 4 mesto ! mislim da se jaz osnove vedno natavljam preko tega, pa se vedno imas realne podatke o stanju motorja gum itd...... tudi med samo dirko! Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Če mene uprašaš je to čist brezveze. Edin kar je je to d zgleda lepo. Telemetrijo se lepo posname in se potem pogleda, pa še program za to zastonj. Itak ne moreš gledat use natančne podatke pa še zbrano vozit zraven. Tiste osnovne podatke za obrabo gum, temperaturo gum, zavor, olja, vode(Pa še neki zadev vem d je) ti pa itak že rfactor sam po seb pokaže... Moje mnenje pač... Lp! 1 Citiraj Link to post
UrosL 8 Napisano April 13, 2010 Avtor Share Napisano April 13, 2010 Če koga zanima - "navaden" XD dela tudi brez blema s tistim rF exe filetkom. Meni je kul predvsem zaradi temperatur gum, ker (s številkamu) prikazuje vsa tri področja. 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Hvala za mnenja... Uroš, v linku piše, da je to samo za GTL/GTR2/Race07/GTR-Evo (Steam only! Version: 1.2.1.2). A pol dela tut za rFactor? Hvala Davorin. Sem vidu, da si z Milanom zapel...Kater programček pol ti uporabljaš? Tega k je Murn dal link? Citiraj Link to post
Recommended Posts