Skoči na vsebino

MotoGP

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 174
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Brabo, bravo - si res car, carjev. Res, na vsaki drugi dirki nekdo zmaga iz zadnje vrste. Kva se sploh usajaš?  Kva ste eni pametni. Ta obsodba je 99% zagotovilo, da je Rossi ob naslov prvaka!  Še to

Ducati ima probleme s posodo za hladilno tekočino, ki poči in ne morejo nič naredit. Niti zamenjat motorja. Mislim, da bodo sedaj probali an finto, češ da je nevarno za druge, da se tekočina razlije p

Očitno je,da so ga spuščali naprej. To je pač spoštovanje vredna poteza vseh dirkačev,čeprav z športnega vidika ni ravno.... Zgodba se je zaključila tako kot se pač je in tukaj nobena debata ne

Iz intervjuja LOR za Sky:

"Poi, ai microfoni italiani di Sky e con grande onestà intellettuale (consoliamoci...): "Questo titolo è mio, è nostro (di Marquez e Pedrosa) e di tutta la Spagna. Temevo di finire terzo e perdere il titolo, ma Marquez e Pedrosa sono stati rispettosi perché il titolo restasse in Spagna". Ancora il Por Fuera: "È stata una gara molto dura perché non era facile mantenere l’1’31”, ma non sapevo se aspettarmi un attacco di Marquez perché lui e Pedrosa sapevano cosa significasse per me vincere il Mondiale".

Ta je pa malo huda. V prevodu je povedal, da je naslov od njega in od ostalih špancev, saj so odigrali vlogo, da bi naslov ostal v španiji ter da ni videl, če naj pričakuje napad od Pedrose in Marqueza, saj vesta kaj mu pomeni naslov. Na koncu sta pa le bila spoštljiva pravi.

Tu pa Rossi reče Ezpeleti: "...sem ti rekel kaj bo, sem ti rekel, kajne ?..." Pa se ga ne upa pogledat v oči....

Uredil - MarkoP

Hehe, sama štala, kaj čmo, še ta šort so nam uničli, če drug let pride mal več ekip v wrc si vse za wrc poštimam, moto gp pa ne pogledam ama nikol več,...

ma Markl je vozil mogoče n 60, 70%, škoda ker niso onborad kazali malo več, v 20 sekundah onborada se vidi da se hondata ni zavrtle, oz se je spod vsaj za 1,5k rpm, čist drugače je žvižgala kot ponavadi, prehitel bi ga lahko na vsakem ovinku, če bi hotel, ampka je pokazal da zna hitr in brutano prehitete, ko je bil pred njim Pedrosa, sicer sami organizatorji si kopljejo velik grob, glede gledanosti,g lede vseh sponzorjev, in vemo dobr kaj bo drug let, ne bo več zaupanja, uničil so ta motošport, res da je bil zelo zelo dobr lorenzl, ampka vseeno bi bil rosigner tole zadnjo driko komto na 4 mestu, lorenzl pa na 3, pa bi bil mir, reklama huda, mir za zmer itd...

Vsaka reklama, je dobra. Tud slaba. To zadnjo dirko si že dolg časa najbrž ni tok folka pogledal. In tudi naslednje sezone ne vem, če bo gledanost upadla zaradi tega. Mogoče se bo samo malo zamenjala publika.

Poglej za primer F1 kakšno sranje je (moje mnenje) pa jo še vedno 300k ljudi v živo spremlja (+ ne vem koliko mio preko TVjev).

Ja , pa kva vi miste da bojo Spanci sami sebe zajebal , pa ni to Planica 2015 .Drgac bi pa lahko idijota na hondi vozila ene 200 metrov na Lorenzom , da ni bi blo tolk ocitno , da bi zgledal , da ga Lorenzo res zge na polno . Najbolj otrocja je una od Danija da se je zasaltu , hahaha , po vseh teh milijonih kilometrov se on zasalta .Rossi bi pa lahko kaksno dirko vec zmagal , s samo 4 zmagami ne mors osvojit naslova .

Očitno je,da so ga spuščali naprej. To je pač spoštovanje vredna poteza vseh dirkačev,čeprav z športnega vidika ni ravno.... Zgodba se je zaključila tako kot se pač je in tukaj nobena debata ne bo spremenila dogodka,ki se je že zgodil. Rossi je št.1 in tako bo tudi ostalo,pa tudi,če nikoli več ne zmaga. Ima svoj karakter,stil vožnje,vedno nasmejan in jaz bom vedno njegov  navijač,pa čeprav ne gledam vseh dirk. To,da mu je eden "picajzl" zagrenil sezono ga ziher ne bo vrglo iz tira. Ima največji krog oboževalcev in MM se z to potezo,ki jo je storil na prejšnji dirki ni ravno lepo zapisal v očeh obeh taborov navijačev. Evo takšno je moje mnenje.

Pred 14 urami , Robert_S je napisal:

Rossi bi pa lahko kaksno dirko vec zmagal , s samo 4 zmagami ne mors osvojit naslova .

Imaš prov. Recimo Phillip Island, kaj praviš ?

15 let spremljam zelo od blizu moto GP. Ponavadi zmaga najbolj kompleten dirkač. Tak ki zna iz vikenda, ko mu ne gre iztisnit maksimum in zmagat, ko se mu zmaga nasmiha.

• 4 months later...

Se mi zdi vrstni red kar pravičen danes, čeprav ne po mojih želja. Rossi ji bil na limitu. Nekako te drobne napake to potrjujejo. Dobro, da ni padel. Jorge pa je res dobro odpeljal. "Šparal" in stisnil ravno ob pravih trenutkih. 

• 2 months later...