alkoro 676 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 (urejeno) Road rash style: Uredil October 25, 2015 - alkoro 1 1 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 (urejeno) Tako je če zaj........Rossija,drugi bi mu to po dirki povedali in on bi se samo smehljal, kao jst sem nadmočen...tako pa je bogi poba kr na cesti NA HITRO dobil eno okrog uh.... Uredil October 25, 2015 - baty Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 (urejeno) Šele v počasnem posnetku se vidi mojstrstvo Rossija. Počaka da ga Marquez zadane z glavo v koleno potem pa jih dobi po p... Uredil October 25, 2015 - alkoro Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 Edina škoda je da se mali nič ne bo naučil iz tega . Res škoda za rossija . Nihče se ne bi smel spustit tak nizko in tak očitno zadrževat nekoga ki se mu gre za naslov pa naj bo to bilo gdo .Ko sem prvič videl posnetek v živo se mi je za sekundo zazdelo da je Rossi stopil na hondino zadno bremzo in tako prvrnil marka . To pa bi bilo epsko ! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 Upam,da ne bo sodniških sankcij. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 Upam, da bo, ampak v škodo Marqueza. Jaz bi mu prepovedal dirko v Valenciji, ker bo itak delal samo škodo Rossiju, sedaj pa sploh po tem incidentu. Trije španci proti Rossiju, če jo to pot odnese z naslovom prvaka - samo KAPA DOL, ampak bo zelo, zelo težko. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 KVA? Rossi je dobil kazen! Zadnji iz štartnega mesta in 3 kazenske točke. Pa to niso resni. Fak, to pa skorajda pomeni potop. Obup. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 Španci špancu, logično. Me pa zanima kolikšen bo upad gledalcev MOTO GP-ja ko se Rossi upokoji Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 (urejeno) Jebga. Lorenzo prvak zej...Res je da je Rossi stisnu Markeza na rob, ampak po tem posnetku se vid da se je Markez, preden je Rossi nogo premaknu, naslonu nanj.Če date posnetek na 0.25, se dobro vidi Uredil October 25, 2015 - Paps Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 Španci špancu, logično. Me pa zanima kolikšen bo upad gledalcev MOTO GP-ja ko se Rossi upokoji Zna bit kar dosti. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 (urejeno) KVA? Rossi je dobil kazen! Zadnji iz štartnega mesta in 3 kazenske točke. Pa to niso resni. Fak, to pa skorajda pomeni potop. Obup.Kaj je s teboj? Kakšen potop,obup? Dobil je 3 kazenske točke in na naslednji dirki bo štartal z zadnjega mesta. Če kolikor toliko spremljaš mGP veš,da so se dirke dobivale tudi z zadnjega mesta.Točke za tretje mesto iz današnje dirke pa mu itak ostanejo. Sicer pa roko na srce je Rossi naredil nešportno potezo in tukaj ni opravičila. Samo poglej sebe kakšen cirkus narediš,ko te kdo zrine ali pa te kakorkoli ovira na dirki. Pravil se je potrebno držati in sankcije za nešportno obnašanje bo moral sprejeti takšne kot pač so. Tukaj ne igra vloge "Španec-špancu" kot je @alkoro zgoraj napisal,saj je pravilnik napisan za vse enako.Bo pa na naslednji dirki še toliko bolj zanimivo in bomo ziher videli nora prehitevanja za boj svetovnega prvaka. Uredil October 25, 2015 - silicijeva dolina 3 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 Španci špancu, logično. Me pa zanima kolikšen bo upad gledalcev MOTO GP-ja ko se Rossi upokoji Zna bit kar dosti.Dokler bodo dirke zanimive in ne tako kot je F1 potem bodo gledalci prihajali. Je pa res,da ne bo enako za Rossi-jeve navijače. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 (urejeno) @silicijeva dolina: Sej alpsko smučanje je tud še, ko ni Tombe. Pa F1 je tud še, pa če prav v puščavi, a ne.Ampak.............. A je isto? Uredil October 25, 2015 - mancSLO Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 Odvisno na koga in kaj navijaš. Jaz bi še vedno spremljal F1,če bi to bil šport pravih moških.z dirkalniki,ki imajo zvok dirkalnika in ne fena za lase. Ne spremljam športa,ker bi bil navezan na samo enega dirkača,ampak za to,ker spremljam celoto,spektakel,prehitevanja,taktika,... 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 25, 2015 Share Napisano October 25, 2015 (urejeno) Prvenstvo je odločeno. Škoda da ga je odločil mali klinc in ne dva glavna akterja. Delni problem je v tem, da se iz moto2 spušča naprej nezrele dirkače.Na mestu Rossija bi drugo dirko naredi en krog, pozdravil navijače in šel v bokse. MotoGP je danes umrl fantje. Dorna je pozabila da MotoGP == Rossi.Pa še to. Ne samo, da je popizdil in mu pokazal kje mu je mesto. Še ustavit je moral in mu eno primazat. Uredil October 25, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
Recommended Posts