skopusnik 1 374 Napisano May 23, 2016 Avtor Share Napisano May 23, 2016 Hud boj je bil do cilja. Nobenega od njiju ne maram, ampak je zmagal tisti ki mi je najbolj antipatičen. Na žalost, upam, da bo konec letošnje sezone obraten kot lani 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 24, 2016 Share Napisano May 24, 2016 Sm koji so idioti, kuk enga keša v motogpju, lepo vidjo da se je narcisku zjebala jama, pa rossija pustijo na enakem motorju, ptički so čivkal da se zna pesem ponovit, pa se je....bel dim, škoda k ni bil rumen.... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 24, 2016 Share Napisano May 24, 2016 Žal so motorji zaplombirani in jih ne smejo tikat. Tudi Ducati ima hudo težavo s posodo za hadilno tekočino. Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 28, 2016 Share Napisano May 28, 2016 to že, lahk pa ga vseen zamenjajo? Če se enemu to naredi, je vrjetnost 90% da se bo drugemu, le to govorim, in lahk bi preventivno menjali motor, pa reskiral na eni pisti, ne tako brutalni, da jim zdrži drugje, če bi jim...., ne vem kaj je bolje al reskirat nov motor, ali zgubit vse pike, oz. se je nekako vedlo, če bi bilo mal sreče, da bi bil prvi, na koncu se jim tole spet lahko pošteno zakomplicira zaradi par pik... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 28, 2016 Avtor Share Napisano May 28, 2016 Ja in zakaj bi menjal, če je enega razneslo? Če ne veš vzroka, škoda menjat. Lahko daš novega gor, pa ti raznese tistega - in kaj si potem naredu? Imaš en star motor, novega pa ne več. Saj niso včeraj prišli v MotoGP... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 28, 2016 Share Napisano May 28, 2016 Ducati ima probleme s posodo za hladilno tekočino, ki poči in ne morejo nič naredit. Niti zamenjat motorja. Mislim, da bodo sedaj probali an finto, češ da je nevarno za druge, da se tekočina razlije po stezi in bodo tako dobili dovoljenje za poseganej v motor. To z Yamaho pa ja. Po moje je bilo premalo časa med tem ko je zaribal motor od Lorenza do dirke. Motor bi sigurno zamenjali, če bi vedeli zakaj se gre. Po moje je šlo prvenstvo zaradi tega. Sem 90%, da Rossi tega ne nadoknadi. Marqueza so umirili oz. je sprejel dejstvo, da po Stonerju ni znal peljati razvoj Honde in letos žanje, kar mu napovedjujejo že 2 sezoni. In točno to se je zgodilo. Čez prstv pravijo, da je hitrost motroja kaže 2. voznik. Kje je naslednja honda ?? Lorenzo dnevno 2 ure preživi pri psihologu tako, da verjamem da bo obdržal prednost. Pa še hiter je roko na srce. Ravno toliko, kot je antipatičen. Pa itak je malo načeto vse skupaj, ker se letošnje prvenstvo pravzaprav začne z naslednjim prvenstvom zaradi teh zgodnjih prestopov. 4 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 1, 2016 Share Napisano June 1, 2016 "Mugello is the Woodstock of MotoGP" - Valentino Rossi Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 4, 2016 Share Napisano June 4, 2016 Ajaj spet žalosten dan! Citiraj Link to post
123 91 Napisano June 5, 2016 Share Napisano June 5, 2016 Ima kdo replay od danes? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 5, 2016 Share Napisano June 5, 2016 Nimam replay-a. Dobra dirka, Rossi čez noč našel 1s, kot v starih časih. Lorenzov psiholog ni predvidel, da ga kdo lahko prehiti in se mu je pol svet sesul. Za nameček, ga je amatersko Ianone pokosil. Stisk roke na koncu pa obliž na žalosten vikend. 2 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano June 8, 2016 Share Napisano June 8, 2016 (urejeno) Kokr vem te motorji tud štarterja nimajo Haha (klikn na 2 months ago) Uredil June 8, 2016 - terga 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano June 8, 2016 Share Napisano June 8, 2016 Ja ne me j**** #instantkarma Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 8, 2016 Share Napisano June 8, 2016 Ni moto gp, me je pa spomnilo na to situacijo... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 8, 2016 Share Napisano June 8, 2016 Kaj pa ta legendarni "push" in "middle finger v ovinku" ? Citiraj Link to post
Recommended Posts