Ale 472 Napisano June 25, 2009 Share Napisano June 25, 2009 Men dela čist normalno, sam mam 2 Burnsa inštalirana. Na enem je ta mod, drugega pa uporabljam za češki plugin. Citiraj Link to post
McGoga 2 Napisano June 25, 2009 Share Napisano June 25, 2009 Men pa na visti ful jebe rsrbr 09 že pri inštalaciji. any idea? Citiraj Link to post
Bimster 0 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 En nekonstruktiven odgovor, morda že spam, a vendarle, morda, če si pameten ti reši marsikateri nov problem. Moj nasvet bi bil da se reši Viste in daj gor XP ali pa Windows 7. A nekako vem da ti ta odgovor ne bo všeč. Vista je enak crap kot so bili Millenium. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 Moj nasvet bi bil da se reši Viste in daj gor XP ali pa Windows 7. A nekako vem da ti ta odgovor ne bo všeč. Vista je enak crap kot so bili Millenium. Se popolnoma strinjam. Dokler sem mel Visto, mi Burnsa tut inštalirat ni uspel. Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 Moj nasvet bi bil da se reši Viste in daj gor XP ali pa Windows 7. A nekako vem da ti ta odgovor ne bo všeč. Vista je enak crap kot so bili Millenium. Se popolnoma strinjam. Dokler sem mel Visto, mi Burnsa tut inštalirat ni uspel. Meni pa je na visti delal najbol stabilno (poleg sedanjega win7) Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 Tut men dela na visti 32bit bp vse kar sm do sedaj inštaliru. Res da je kao nek milenium, ... sam win7 bom dajal gor ko bo cel skrekan... teli RC mi niso nic pri srcu. Back to RBR zdj! Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 Vista dela supr, če jo znaš popedenat....men vse dela....je pa res, da se me moj računalnik boji Citiraj Link to post
McGoga 2 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 Bitdefender mi blokira neke fajle, kao da je trojanc Citiraj Link to post
A. Golja 1 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 Bitdefender mi blokira neke fajle, kao da je trojanc Si z neta snel? Tam mene bitdefender spusti normalno skozi..čene pa probi za tist čas sklopt BD Citiraj Link to post
McGoga 2 Napisano June 30, 2009 Share Napisano June 30, 2009 Evo vse sem poiskusil, izključit antivirus in firewall pa ne pomaga. Proti koncu inštalacije rsrbr2009 mi blokira, ker misli BD da je trojanc Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 30, 2009 Avtor Share Napisano June 30, 2009 Dej češki plugin gor pa bo najmanj komplikacij :wink: Za pivičko ti ga pridem jest namontirat Citiraj Link to post
A. Golja 1 Napisano June 30, 2009 Share Napisano June 30, 2009 uglavnem ta rsrbr ti totalnu sfuka install mapo od RBR. jest sm ga probav 1x..pa ko sm ugotovu da je vse zmešano notr, sm rajš kar zbrisal, pa RBR še 1x naložu. Plugin je pa itaq d'best :mrgreen: Citiraj Link to post
McGoga 2 Napisano June 30, 2009 Share Napisano June 30, 2009 apdejt: ni kriv BD! sem ga zbrisal in probal naložit ko ni blo BD na računalniku pa še zmeraj noče inštalirat, nekih fajlov ne more zapisat v register. Citiraj Link to post
Bimster 0 Napisano July 2, 2009 Share Napisano July 2, 2009 Ne bom trdil za sveto, da je kriva Vista, sam meni je to najbolj NO NO OS od Millenium naprej. Sem malce testiral pol leta nazaj WIN7 in morm rečt da kumi čakam final verzijo. Do takrat pa WIN XP PRO all the way, vse dela BP. Citiraj Link to post
Recommended Posts