PEK 2 291 Napisano February 7, 2012 Share Napisano February 7, 2012 Sem šel domov pogledat in glej ga zlomka res nekaj iz nemčije v kaslcu. Očitno ni rabu noben podpisat, ne plačat. Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 7, 2012 Avtor Share Napisano February 7, 2012 Si nestrpen, če so meni, k komej do bajte pride.... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 13, 2012 Share Napisano February 13, 2012 Kje bi dobil tale konektor? Sem kabel skorej spulil ven iz konektorja, zdej se morm pa fajn pomatrat da ga spravm v pravi položaj da pedala normalno delujejo Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 13, 2012 Share Napisano February 13, 2012 V vsaki malo bolj založeni elektro trgovini bi moral imeti kaj takega. Kakšen konektor pa je ? Moški ali ženski ? Kolk pinov ? Mogoče imam celo jaz kakšnega viška pa ti ga dam. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 13, 2012 Share Napisano February 13, 2012 Moški mislm da. Ti slikam potem ko bom doma... Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano February 13, 2012 Share Napisano February 13, 2012 Tole je iz g25/27 volana... tkole sem mel jaz podoben primer, le da se mi je uničil kabel tik pred tem konektorjem... Dobiš ga skoraj povsod v elektro štacunah, navaden košta se mi zdi 50 centov, večji problem pa je kako boš to zlotal. Jaz vem da sem obupal ker nisem priročen za kaj takega plus teško je lepo naredit da zlotaš lepo na tiste jezičke na novem konektorju + na koncu bi moral v nekaj dobro vlit da bi kontakti stali na mestu pri normalni uporabi. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano April 15, 2012 Share Napisano April 15, 2012 Pozdrav. Meni se je pa učeraj začel G25 čudno obnašati, začel je trzati v desno, dokler ne pride do skrajno desne lege. Lučka za power na menjalniku pa "brli" ne sveti in ni ugasnjena. Ima kdo kak nasvet kaj bi bil problem? Čim ga vklopim v napajanje začne trzati. Hvala za pomoč Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano April 15, 2012 Share Napisano April 15, 2012 Nisem glih štromar, sam tole mal "diši" na kratek stik ali v kablih ali pa v samem volanu na kakem konektorju pri dovodu štroma. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano April 15, 2012 Share Napisano April 15, 2012 No zdej sem ga ofnu, in mal počekiru "čreve". Na čipovju ima 2 čipa, ki sta mislim da vsak za en motor, in ko priklpim volan na pc, ter še na napetost se zagrejeta. Je pa tudi res da sem opazu da je eden izmed teh dveh čipov kozt da bi bil "skurjen/stopljen). Se mi je pa pokadilo iz motroja ko sem ga priklopu na štrom, ko sem ga ofnu. Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 15, 2012 Avtor Share Napisano April 15, 2012 Ko si ga razkopal in pol priklopil, se ti je podkadilo? Povprašej v Eventusu LJ če imajo kaj delov, zna biti pa kar dražje, če rabiš vse kose. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano April 15, 2012 Share Napisano April 15, 2012 Zadeva je bla nekak tak: Doma so mi povedal da med tem ko me ni blo doma, je kar naenkrat začel volan trzat v desno, nato pa še smrdeti po zažgani elektroniki, pa so ga izklopli. Danes sem ga mal uzel v roke, ga še sam prklopu, pa je blo res tak, dam do max v levo pa pritrza do max u desno, tudi brez povezave na USB, le power. Ga ofnem, pogledam če je kej čudno, pa razen malega čipeka z "stopljenim" vogalom ni blo nič, je bil pa čuden vonj. Odklopim en motor, probam.. dela, mislim da kr ok, ni glasen (je pa un motor k ma nek črn pokrovček gor-verjetnoFFB), proban z drugim motorčkom, se pa malo zaiskri in pokadi, pa vrti dalje, spet v desno.. Pol sem se spravu zmerit temperaturo čipov, in vse dokler nism proklpu na USB, se nista začela gret, ko pa sem, pa u cca 5s iz 20°C na 30°C.. To je čiiiiist kompletn opis problema... Pa hvala za link play. Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 15, 2012 Avtor Share Napisano April 15, 2012 Ti lahko jutri še telefonsko pošljem, nimam gsm-a pri sebi, sicer se kdaj na bolhi njade ne kompleten volan za dost poceni 30,do 60e max, ker tako in tako dobiš g25 za recimo 80 do 120e, vprašanje je koliko se splača popravljat a vseeno preveri malo za cene pri njih.Če bom vedel za kakšen nekompleten volan-malo dvomim, ti bom javil, če ne pa enga Csr-ja nabaviš in stopalke že imaš, sm kaj ko je vse denar. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano April 15, 2012 Share Napisano April 15, 2012 Ok, hvala za nasvete glede CSR bom pa počaku, ker tolk spet ne vozim, da bi se mi splačal kupit, pa tut stric santa je še daleč stran.. P.S. Play, zanima me, kter volan priporočaš, da je dober glede na svoj denar, če ma pa še pedalke kompatibilne z temi od 25-ke pa še tolk bolš.. dal bi max 100€ Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 15, 2012 Avtor Share Napisano April 15, 2012 Sej ni drugega kot rabljen g25,ker g25 dobit, da ima še kaj garancije, je edino kdaj pa kdaj kdo, ki je vzel v BB se zgodi, pomoje bolje g27 pa da ima še vsaj 6 mesecev ali več garancije, pa svoje stopalke prodaš, samo kaj ko so nove 55e. Če pa že boš dajal za rabljen g27 160e ali več, pa raje razmisli za fanatec csr-ja, no vsaj jaz bi. Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 15, 2012 Avtor Share Napisano April 15, 2012 Edino da greš malo nazaj, prodaš stopalke, menjalnik, pa kupš DF GT, dobiš pa tudi kot novega za 70e, nov pa nekje 115e. Citiraj Link to post
Recommended Posts