Skoči na vsebino

Volan in okvare!

play

Recommended Posts

• Odgovori 280
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

dobra organizacija in ugotovitev napake je 90% dela, tako da pir pade

Če bo imel še kdo probleme z G25/G27 pedali, da mu samo pritiska gas/bremzo/sklopko. Je treba samo razdret, potenciometre našpricat s kontakt sprejem (pa sprot še mal prah spihejte ker ga je zihr poln

Operacija uspela, pacient preživel          dela kot novi pazite se zdaj Jocota, volan je spimpan 

Posted Images

Imam Logitech G25. Ko ga priklopim na elektriko, ne da bi ga priklopil na računalnik, mi ga zavrti do konca v desno. Ko ga probam kalibrirat mi kaže kot, da ima rotacije manj kot 900 stopinj. Volan se tudi ne resetira ob zagonu ampak je stalno obrnjen do konca v desno. A je možno, da mi je crknil eden FFB motorček?

Ma ne bi rad preveč zapravljal.....najprej bom dal tastu za pregledat (do zdej je večino zadev popravil), potem pa odpeljem še na servis na Eventus. Tam dela pa bivša sošolka, tko da se bomo probal nek zment. Če pa še to ne pomaga, potem pa verjetno zaključim z dirkanjem, ker novega ne bom kupoval.

Mare, če se ti da kej šraufat, se lahko zmenva. Mam en "priročnik" za G25 popravljat. [ok]

Lahko si pa TOLE prebereš...boš kej zanimivega najdu.

EDIT: Evo...če bi kdo šraufal...KLIK Mam pa tut PDF file, če kdo rabi.

Uredil - Ale

Jebemtiš....ta se ga je pa spravu čist razdrt. Jst sm ga sicer odprl.....sem vidu, da se je notri zlomilo nekaj plastike (verjetno od kakšnega padca). Tist sm odstranil motorčke pa nisem šraufal naprej, ker se ne spoznam na elektroniko. Sej bom v pondelk probal na servis dat, hudo mi je samo zato, ker sem res komaj čakal prvo dirko v iracingu pa jo bom moral spustiti.

men je to en od g25 delu, pa sm ga odpru pa vse kontakte orng prefuku, da so bli pritrjeni, pa je stvar zacela delat. Aja, pa med tem ko sm mel to tezavo je zmigala lucka za power (desna) na prestavah (če je slucajno isti problem)

plastike so noter polomljene od fbb-ja

jaz sem imel problem pri plastiki okoli ležaja-je tudi polomljena in napokana, odkar vozim real feel nimam več problemov z plastiko

ja kaj se pa tiče motorčkov pa pomojen niso crknili-ker če bi ti tudi volana nebi zabili v eno stran(tu je samo al dela al ne dela)

probaj malo žičke zmigat, pogledat če imaš kje hard lot da ti na vrača v drugo stran