mm46 11 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Isto se je meni že nekajkrat zgodilo (tudi na današnji dirki wtcc se je spet začelo) in je ponavad pomagalo to, da sem enostavno odprl pedala in očistu vso nesnago, ki se not nabere Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano October 10, 2011 Share Napisano October 10, 2011 če ti ni za razstavljat pedal povečaj dead zone na pedalih, sicer je to samo začasna rešitev Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 15, 2011 Share Napisano October 15, 2011 Imam Logitech G25. Ko ga priklopim na elektriko, ne da bi ga priklopil na računalnik, mi ga zavrti do konca v desno. Ko ga probam kalibrirat mi kaže kot, da ima rotacije manj kot 900 stopinj. Volan se tudi ne resetira ob zagonu ampak je stalno obrnjen do konca v desno. A je možno, da mi je crknil eden FFB motorček? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 15, 2011 Share Napisano October 15, 2011 Kupi enga fanateca, jast ti dam pa vmesnik za G25 pedala in si rešil problem Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano October 15, 2011 Share Napisano October 15, 2011 @Killer_B: v večini primerov to pomeni da je izdahnil.. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 15, 2011 Share Napisano October 15, 2011 Ma ne bi rad preveč zapravljal.....najprej bom dal tastu za pregledat (do zdej je večino zadev popravil), potem pa odpeljem še na servis na Eventus. Tam dela pa bivša sošolka, tko da se bomo probal nek zment. Če pa še to ne pomaga, potem pa verjetno zaključim z dirkanjem, ker novega ne bom kupoval. Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano October 15, 2011 Share Napisano October 15, 2011 Servis itak, drugač pa mal Play-a pobaraj.. A ta sošolka dela v servisu? Mi je blo čist fascinantno, ko sem nesel volan tja na servis in vidu da ga bo ženska popravlala No, vsaj dokler nismo zvedl da je garancija fake Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano October 15, 2011 Share Napisano October 15, 2011 .......................... potem pa verjetno zaključim z dirkanjem, ker novega ne bom kupoval. A pol bo pa tvoja začela vozit 1 Citiraj Link to post
theso2011 3 Napisano October 15, 2011 Share Napisano October 15, 2011 ja pa si ga prou do koca nazam pa spustit? Ker men učas isto nardi pr momotu, je pa res da je G25 drugo Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 15, 2011 Share Napisano October 15, 2011 (urejeno) Mare, če se ti da kej šraufat, se lahko zmenva. Mam en "priročnik" za G25 popravljat. Lahko si pa TOLE prebereš...boš kej zanimivega najdu. EDIT: Evo...če bi kdo šraufal...KLIK Mam pa tut PDF file, če kdo rabi. Uredil October 15, 2011 - Ale Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 15, 2011 Share Napisano October 15, 2011 Jebemtiš....ta se ga je pa spravu čist razdrt. Jst sm ga sicer odprl.....sem vidu, da se je notri zlomilo nekaj plastike (verjetno od kakšnega padca). Tist sm odstranil motorčke pa nisem šraufal naprej, ker se ne spoznam na elektroniko. Sej bom v pondelk probal na servis dat, hudo mi je samo zato, ker sem res komaj čakal prvo dirko v iracingu pa jo bom moral spustiti. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 15, 2011 Share Napisano October 15, 2011 men je to en od g25 delu, pa sm ga odpru pa vse kontakte orng prefuku, da so bli pritrjeni, pa je stvar zacela delat. Aja, pa med tem ko sm mel to tezavo je zmigala lucka za power (desna) na prestavah (če je slucajno isti problem) Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano October 16, 2011 Share Napisano October 16, 2011 plastike so noter polomljene od fbb-ja jaz sem imel problem pri plastiki okoli ležaja-je tudi polomljena in napokana, odkar vozim real feel nimam več problemov z plastiko ja kaj se pa tiče motorčkov pa pomojen niso crknili-ker če bi ti tudi volana nebi zabili v eno stran(tu je samo al dela al ne dela) probaj malo žičke zmigat, pogledat če imaš kje hard lot da ti na vrača v drugo stran Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 16, 2011 Share Napisano October 16, 2011 Jst sm mel idejo, da je samo en motorček crknu, zato mi kao nabije volan v eno stran. Bom dons še enkrat odru zadevo pa mal kontakte premetal. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 16, 2011 Share Napisano October 16, 2011 Evo priklopil menjalnik....tudi meni utripa lučka za power. Citiraj Link to post
Recommended Posts