B_U_R_I 3 290 Napisano October 28, 2010 Share Napisano October 28, 2010 Ja, skalibrira ga. Pol pa nč ne drma več. Morm probat na en drug PC prklopt, da vidm, če se je kej na mojmu sistemu zjebalo al je z volanom kej v ku***. Pa trenirat sm mislu Monzo ... Upam, da vsaj do dirke kej zrihtam Citiraj Link to post
nsignific 0 Napisano November 23, 2010 Share Napisano November 23, 2010 Proda kdo pokvarjeno g25? Doma imam dva volana g25 in eden mi je crknil (ob vklopu na strom in usb zacne rotirati v levo do kraja in se tam TRDNO ustavi). Razstavil sem ga in opazil da se je na vezju nekaj skurilo. Ima morda kdo kakšnega nedelujočega, ki bi ga prodal za male pare? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 23, 2010 Share Napisano November 23, 2010 Jeba bo tole Probaj pogledati malce na ebay...tam boš mogoče še kaj našel. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 24, 2010 Share Napisano November 24, 2010 Je pa možnost Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 + adapter za stopalke (G25) in si zmagav Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano November 26, 2010 Share Napisano November 26, 2010 Proda kdo pokvarjeno g25? Doma imam dva volana g25 in eden mi je crknil (ob vklopu na strom in usb zacne rotirati v levo do kraja in se tam TRDNO ustavi). Razstavil sem ga in opazil da se je na vezju nekaj skurilo. Ima morda kdo kakšnega nedelujočega, ki bi ga prodal za male pare? Podobno se je tudi meni zgodilo, v eno smer se je zavrtel in iz ohišja se je začelo kadit Na srečo je bil še v garanciji Citiraj Link to post
srajzan 0 Napisano February 17, 2011 Share Napisano February 17, 2011 imam problem z tem volanom v windows 7 x64. problem je sledeč: ko inštaliram najnovejše driverje mi volan dela normalno ko naredim test v windowsih. ko pa zaženem vseeno kero igro in grem pogledat test, mi pedal za plin deluje samo do 65% ko je polno stisnjen. čez nekaj časa pa sploh več ne dela in je skoz na 0% in se niti malo ne odziva. sem probal vse ponovno namestit (od začetka deluje) in potem se zgodi spet isto. po internetu nisem našel nič pametnega, sem vse sprobal in ne deluje. tudi pedalke sem že razstavil.... uporabljal sem programe iz strani wingmanteam.com in mi niso nič koristili. tudi na tej strani sem naredil kot piše http://web.axelero.hu/mozso/main.html delalo je le po ponovni inštalaciji, dokler nisem zagnal kakšne igre. ima kdo kakšno idejo? ali pa kdo proda pedala za ta volan hvala za nasvete Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 17, 2011 Share Napisano February 17, 2011 Ponavadi so bili pri momotu problem potenciometri, probaj malce spihati z kompresorjem Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 17, 2011 Share Napisano February 17, 2011 Pomoje, da ni problem v hardwareu pač pa je kriv sam software. Tud tamal ima podoben volan (wingman formula force) in ko je na 7co naložu une driverje, ki pridejo zraven cdja je isto delalo kot tebi. Ko je naložil tist program, k sm ga jest dobil zraven g25 (logitech profiler) je delalo ok. Probaj malo pobrskat še, če boš kje dobil, drugače me pa kontaktiraj pa ti bom magar nekam uploudu. LP! Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano February 17, 2011 Share Napisano February 17, 2011 Verjetno res softwerski problem... dol si potegni logitech profiler iz logitechove strani, kot ti je že rekel gregor Citiraj Link to post
srajzan 0 Napisano February 17, 2011 Share Napisano February 17, 2011 mislim da niso potenciometri, ker mi en čas deluje normalno... sem že probal in potegnil logitech profiler iz njihove strani za win7x64 pa ne dela:( za katerega drugega pa tak ne vem:) v glavnem živci mi bodo zmanjkali za to... Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 17, 2011 Share Napisano February 17, 2011 Na disku si naredi eno manjšo particijo, pa si zraven naloži še XPje. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano February 17, 2011 Share Napisano February 17, 2011 V windows 7 x64 momo sigurno dela, ker mam jaz tako. Driverji 5.10 delajo kot morajo na vseh volanih v vseh sistemih. DOWNLOAD! Citiraj Link to post
srajzan 0 Napisano February 17, 2011 Share Napisano February 17, 2011 zaj sem mel pedale narazen, in mislim da je postopoma crknil poteciometer za gas. sem še probal na xp in ne deluje več, niti ko na novo naložiš vse... kaj se da to kje dobit oz. ima kdo kje to v rezervi, ali je za stran vrečt? Citiraj Link to post
Oxy 11 Napisano February 17, 2011 Share Napisano February 17, 2011 Ja momo je imel probleme glede gasa in ni dobro delal. Ja pomaga ta profiler vsaj meni je na začetku. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 17, 2011 Share Napisano February 17, 2011 Tole je samo ideja zaradi lastnih izkušenj... meni je gas tudi začel konkretno zafrkavat, in sicer je delal nekje 80-90%, do konca ni šlo. Problem je zaradi dveh stvari... momo (in menda vsi logitechi) se sproti kalibrirajo. Pri pedalih je pa težava, ker sta os in utor plastična in se ob pogosti uporabi preprosto obrabita. Zaradi tega je meni pedal začel it tudi malo levo-desno in na ta način se je max vrednost osi povečala, v praksi se je to seveda posrečilo 1x-2x, potem pa ne več. Zato gas nikoli ni prišel do maksimuma. Začasna rešitev je kar preprosta. Na obeh mestih, kjer je os pedala naslonjena na utor, sem zalepil toliko izolirnega traka, da več ni bilo lufta (hvala google). Od takrat naprej je volan delal brez težav (sicer je bil v garanciji, ampak v nedeljo eno uro pred dirko res nisem imel izbire). To je to... upam, da kaj pomaga Citiraj Link to post
Recommended Posts