T7ank 16 Napisano May 30, 2014 Share Napisano May 30, 2014 Je možno kako porihtat G25, katerega FFB se je zelo oslabil, med sunkovitimi zavoji zna v volanu malo "pokat/preskakovat"? Volan je bil kupljen takoj, kadar je prišel ven, za sabo že ima kar nekaj uporabe in predvsem let. So to znani problemi za ta volan pri tej starosti? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 30, 2014 Share Napisano May 30, 2014 Jah, sigurno ne more tako delat kot nov, še posebej, če si ga veliko uporabljal... Jaz sem svojega razdrl, vse očistil, zobnike na novo podmazal, ffb motorčke odstranil in očistil kontakte v motorču samem. Ni mi jih sicer uspelo odpreti, tako da sem kar z vatiranimi palčkami in kontakt sprejem to porihtal. Sicer ni tolk dobro, kot če bi motorčke odprl ampak razlika je očitna. Zdej dela veliko bolj tekoče in tišje... Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano May 30, 2014 Share Napisano May 30, 2014 aha, ok hvala. Bom si vzel še enkrat čas in poiskal na netu kakšne upgrade, potem pa se lotil čiščenja. Citiraj Link to post
Racing4life 9 Napisano June 6, 2014 Share Napisano June 6, 2014 Imam tezavo zadnje 2 dni z logitech g25, vcasih mi noce menjati v visjo prestavo na menjalniku na volanu... v nizjo gre normalno edino v visjo mi vcasih zasteka. Ko noce menjati se tudi ne slisi tisti "klik" ko menja. Ve mogoce kdo kaj bi lahko bilo narobe? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 7, 2014 Share Napisano June 7, 2014 Pokvarjeno stikalo oz. mogoče le umazanija. Predvidevam. Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano June 8, 2014 Share Napisano June 8, 2014 jaz sem imel problem, da ni več bilo možno menjat v rikverc. odlotal/odlomil se je en pin na vezju v menjalniku pod ročko. saj je nekje opisan postopek na tem forumu, mogoče celo na začetku te teme. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 8, 2014 Share Napisano June 8, 2014 Bi dal tole v AC, pa vseeno tule. Moj postopek, preden moj MOMO racing deluje približno OK: - zagon igre - vsakič sproti naložim shranjene nastavitve volana, sicer FF ne deluje - ko pridem v igro, moram USB reconectat, da kontrole delujejo OK. Po tem nekako gre. Ps.: A volana brez kablov ne znajo naredit? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 8, 2014 Share Napisano June 8, 2014 Sej volan brez kablov je že.. sam je lejm tako kot tisti ki ga uporabljajo 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 8, 2014 Share Napisano June 8, 2014 Bi dal tole v AC, pa vseeno tule. Moj postopek, preden moj MOMO racing deluje približno OK: - zagon igre - vsakič sproti naložim shranjene nastavitve volana, sicer FF ne deluje - ko pridem v igro, moram USB reconectat, da kontrole delujejo OK. Po tem nekako gre. Ps.: A volana brez kablov ne znajo naredit? Opiši svojo težavo na AC uradnem forumu,morda je problem v igri.Kako pa je pri drugih igrah? Citiraj Link to post
bhp 15 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Imam težavo z Logitechom G25. Na tej sliki so priključena samo pedala. Že tukaj je problem, ker gumba na volanu zazna kot sprožena, čeprav nista. Na tej sliki pa je problem še bolj viden. Tu je priključen samo kabel od menjalnika in ne vse skupaj, ker se mislil, da bi lahko bili zanič potenciometri, in sem odprl menjalnik ter vse odklopil. Ko priključim kabel vse zmrze, niti gas ali bremza ne delata. Kaj je lahko tu narobe? Lahko bi bil tudi sam kabel, ampak zaradi prve slike bolj sumim nekaj v volanu. Citiraj Link to post
bhp 15 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Pa ko prestavim v 1, 3, ali 5 mi zazna kot drugo prestavo, če prestavim v 2, 4, 6 ali R pa mi zazna kot prvo prestavo. Citiraj Link to post
bhp 15 Napisano September 6, 2014 Share Napisano September 6, 2014 Malo updatea. Verjetno je krivo vezje v volanu, ker mi sprednja dva gumba zazna kot sprožena tudi ko jih odklopim. Sumi kdo kaj drugega? Se lahko kje kupi samo to vezje? Se lahko priklopi samo menjalnik preko kakega USB adapterja? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano September 6, 2014 Share Napisano September 6, 2014 bodnar za menjalnik Citiraj Link to post
Zido83 1 Napisano June 7, 2016 Share Napisano June 7, 2016 Zanima me če je imel že gdo z g27probleme utakneš v usb pa se zavrti za sekundo in vstavi napiše usb ni prepoznan? Volan je bil razdrt motorji delajo senzor za calibracijo je čist? Če ma gdo kakšno idejo kaj bi bilo ter če ima gdo slučajno doma main board od g27 pa kakšne dele za volan!!! Hvala že vnaprej. Ni problem z drajverji sprobano na 3h kompih? Če ma gdo kose nej mi sporoči. lp Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano June 7, 2016 Share Napisano June 7, 2016 Mam G27, ki je vreden samo še za rezervne dele. ZS, če rabiš samo bazo. Citiraj Link to post
Recommended Posts