JocoG23 416 Napisano August 4, 2013 Share Napisano August 4, 2013 0.75A proti 4.5A Mislim da ne bo ok Citiraj Link to post
thestig 1 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Pozdravljeni! Sem nov na forumu in imam težave z volanom G25. Brez H-Shifterja deluje normalno, ampak delujeta samo uhlja za prestavljanje za volanom, rdeči tipki na sprednji strani pa ne delujeta oz. sta vedno pritisnjeni. Ko grem v igro in hočem spremeniti nastavitve mi kar na ti dve tipki določi npr. hočem spremeniti gas in mi takoj določi to tipko in ko grem peljat je gas do konca. Ko pa H-Shifter priklopim, pa so volan sploh ne skalibrira. Postavi se v skrajno levo ali desno lego in miruje, po nekaj minutah pa gre v drugo skrajno lego. Krmilniki za igre pod nastavitvami takrat sploh ne delujejo, volan zazna, ne kaže pa nič, da bi bil kak gumb pritisnjen, da je volan obrnjen itd., brez shifterja pa kaže samo da sta sprednji dve tipki pritisnjeni. Ko volanu pozicije ne spremenim, se pravi da ostane kot je, je vse vredu, ko ga pa malo zasučem pa začnejo delovat tisti efekti, spuščenu guma itd. Prosim za pomoč! Hvala že vnaprej! LP thestig Danes, po dolgem času za hec probam, če slučajno menjalnik spet dela. Priklopim, gledam, volan je ok, lučka gori, dela! Res da ni delala vzvratna prestava in gumbi, ampak že to, da sem po kakem letu in pol spet lahko vozil s H-menjalnikom je bilo super. Žal, pa je bilo veselja po kakih 15 minutah konec, spet ne dela. Pozneje sem menjalnik razdrl in nisem opazil, da bi bilo kaj narobe s kabli in sem ga proklopil na volan z odklopljenim vezjem. Spet ista napaka kot prej, zato menim, da je napaka nekje v volanu. Kaj mislite vi in na kaj naj bom pozoren, ko bom odpiral volan? Kabli že vem, kaj pa ostalo? Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano November 7, 2013 Share Napisano November 7, 2013 Pomoje boš težko odpravil napake. Če prav razumem, ti več sklopov ne deluje pravilno. Probaj odklopit tudi gumbke na volanu, ter menjalnik. Zdi se zamudno, vendar probaj po korakih izklopit in vklopit vsak sklop posebej in testitrat. Mogoče boš tako našel dejavnik, kateri vpliva na nepravilno delovanje. Drugače, kot so ti že omenili ostali, ti ne preostane drugo, kot servis. Osebno pa, raje drugi volan, ker je vprašanje, če boš napako odpravil in predvsem, koliko bi te to popravilo stalo. Citiraj Link to post
thestig 1 Napisano November 7, 2013 Share Napisano November 7, 2013 Gumbke na volanu sem tudi odklopil, pa je vseeno kazalo, kot da jih držim. Verjetno jutri ali v soboto bom odprl volan in še tam pregledal kable in probal odklopit posamezne sklope. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 10, 2014 Share Napisano January 10, 2014 Ali ima še kdo težave z Logitechovim volanom, ki mi po nekem času gas dodaja samo do caa. 90%. Če USB od volana odklopim in priklopim nazaj, deluje zopet v redu nekaj časa? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 11, 2014 Share Napisano January 11, 2014 Probaj spihat pedala Probaj drug USB na kompu Probaj spucat potenciometre (kar bo zahteval odpiranje pedal) Če vse to ne deluje imas DXTweak2 pa s tem programom naštimaš da je 90% gasa pravzaprav 100% v vseh aplikacijah (igrah). Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 11, 2014 Share Napisano January 11, 2014 A DXTweak2 imaš polek Logitech gaming softweare? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 11, 2014 Share Napisano January 11, 2014 To pa nevem, drugače se ga zloada tukaj! Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano January 11, 2014 Share Napisano January 11, 2014 MancSLO, tole se je meni začelo naprej pojavljati na gasu, nato pa še na zavori. Problem je v Logitechovih potenciometrih. SAm sem imel G25, unega od gasa sem prvič menjal z unim od sklopke, potem ko je pa crknila še bremza sem vse skup vrgel na polico in vzel drug volan. Sicer sem iskal in občasno še ustrezno menjavo za potenciometre, samo nisem kaj pametnega našel. Citiraj Link to post
Raycon125 2 Napisano February 5, 2014 Share Napisano February 5, 2014 Zdravo, mam driving force gt že kakšna 4 leta. Vozim bol tko on-off, sam neki je že vseeno dal skozi. Po neki časa sem ga sped dal na mizo, da mal sprobam novosti pri rf2, pa opažam da je os volana vse bolj ohlapna. Če volan spodaj s prstom porinem navzgor se premakne za kakšne 3 mm (se občuti zelo). Je že imel kdo podobne probleme? Drugače volan deluje brezhibno. .... najverjetneje bom jutr razdru pa de videm al ma luft ležaj al ohišje okrog, pol pa upam da bom lahka kej zrihtu. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano February 6, 2014 Share Napisano February 6, 2014 Jaz sem ravno te dni popravil volan, ki je imel tak, samo še malo hujši problem. Moj volan se je premikal gor/dol za cca. 1 cm. Jaz imam sicer G25, ne vem pa kako je narejen tvoj DF GT. Verjetno podobno, ker sta oba Logitech... TUKAJ lahko vidiš na 12. sliki kovinsko ploščo, ki se privije na plastično ohišje (slika 13). Kako to izgleda vidiš na sliki 10...U glavnem na tem plastičnem ohišju so se polomili tisti plastični štifti, v katere se privije vijak. To pa je bil vzrok, da ni držalo skupaj in se je vse skupaj premikalo. Mal pogooglej kako je sestavljen tvoj volan. Upam, da ti bo to v pomoč... 1 Citiraj Link to post
Raycon125 2 Napisano February 6, 2014 Share Napisano February 6, 2014 Hvala, bom zdele razdrl da vidim Citiraj Link to post
Raycon125 2 Napisano February 6, 2014 Share Napisano February 6, 2014 Plastično ohišje drugega ležaja je počlo na treh mestih .... sicer je plastiko še vedno skupaj držala železna poščica, ki je ohišje prvega ležaja, ampak se je vseeno vse premikalo. Sem zlepil vse skupaj s sekundnim lepilom in papirnatimi serveti in upam da bo držalo, če ne bo bom pa naslednič vse skupi zvezal z drotom in zadelal z epoksi smolo in vlakni Povezava! 2 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 17, 2014 Share Napisano February 17, 2014 Če bo imel še kdo probleme z G25/G27 pedali, da mu samo pritiska gas/bremzo/sklopko. Je treba samo razdret, potenciometre našpricat s kontakt sprejem (pa sprot še mal prah spihejte ker ga je zihr polno ) in sestavit nazaj. Dela ko urca! Zdej moram pa samo še menjalnik zrihtat 4 Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano February 17, 2014 Share Napisano February 17, 2014 A zato si bil včeraj tako hiter Citiraj Link to post
Recommended Posts