thestig 1 Napisano July 18, 2012 Share Napisano July 18, 2012 Pozdravljeni! Sem nov na forumu in imam težave z volanom G25. Brez H-Shifterja deluje normalno, ampak delujeta samo uhlja za prestavljanje za volanom, rdeči tipki na sprednji strani pa ne delujeta oz. sta vedno pritisnjeni. Ko grem v igro in hočem spremeniti nastavitve mi kar na ti dve tipki določi npr. hočem spremeniti gas in mi takoj določi to tipko in ko grem peljat je gas do konca. Ko pa H-Shifter priklopim, pa so volan sploh ne skalibrira. Postavi se v skrajno levo ali desno lego in miruje, po nekaj minutah pa gre v drugo skrajno lego. Krmilniki za igre pod nastavitvami takrat sploh ne delujejo, volan zazna, ne kaže pa nič, da bi bil kak gumb pritisnjen, da je volan obrnjen itd., brez shifterja pa kaže samo da sta sprednji dve tipki pritisnjeni. Ko volanu pozicije ne spremenim, se pravi da ostane kot je, je vse vredu, ko ga pa malo zasučem pa začnejo delovat tisti efekti, spuščenu guma itd. Prosim za pomoč! Hvala že vnaprej! LP thestig Citiraj Link to post
thestig 1 Napisano July 21, 2012 Share Napisano July 21, 2012 Pozdravljeni! Sem nov na forumu in imam težave z volanom G25. Brez H-Shifterja deluje normalno, ampak delujeta samo uhlja za prestavljanje za volanom, rdeči tipki na sprednji strani pa ne delujeta oz. sta vedno pritisnjeni. Ko grem v igro in hočem spremeniti nastavitve mi kar na ti dve tipki določi npr. hočem spremeniti gas in mi takoj določi to tipko in ko grem peljat je gas do konca. Ko pa H-Shifter priklopim, pa so volan sploh ne skalibrira. Postavi se v skrajno levo ali desno lego in miruje, po nekaj minutah pa gre v drugo skrajno lego. Krmilniki za igre pod nastavitvami takrat sploh ne delujejo, volan zazna, ne kaže pa nič, da bi bil kak gumb pritisnjen, da je volan obrnjen itd., brez shifterja pa kaže samo da sta sprednji dve tipki pritisnjeni. Ko volanu pozicije ne spremenim, se pravi da ostane kot je, je vse vredu, ko ga pa malo zasučem pa začnejo delovat tisti efekti, spuščenu guma itd. Prosim za pomoč! Hvala že vnaprej! LP thestig Nobeden ne ve, kaj je narobe? Lahko dodam tudi posnetek, če bo v pomoč. Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano July 22, 2012 Share Napisano July 22, 2012 Mene pa zanima če pri G25 recimo ne pritisneš sklopke avto crkne? Ali mogoče če jo prehitro spustiš avto cuka ? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 22, 2012 Share Napisano July 22, 2012 Odvisno od igrce. Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano July 22, 2012 Share Napisano July 22, 2012 Recimo rfactor oziroma rallyworld ? In zamima me pri katerih je tako realistično? 1 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano July 23, 2012 Share Napisano July 23, 2012 Mene pa zanima če pri G25 recimo ne pritisneš sklopke avto crkne? Ali mogoče če jo prehitro spustiš avto cuka ? V rFactorju pri rallyworldu, če nimaš avtomatske sklopke in nič gasu, avto crkne ko daš v brzino. Jest sm mel kar avtomatsko sklopko uklopljeno. Citiraj Link to post
Aleš 0 Napisano September 12, 2012 Share Napisano September 12, 2012 Živjo! Zgleda da mi je crknu na G25 force feedback al pozna kdo koga ki bi to porihtav Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 20, 2012 Share Napisano September 20, 2012 Tut jst sm do nadaljnjega onesposobljen ... Hello, Thank you for your detailed description and the videos. I am already sure that it will have to be repaired. Please fill in the following support form and copy&paste your problem description + the serial number of the wheel / pedals (you can find it at the bottom). Also mention that I confirmed the RMA already. Then you will then receive no further questions of our office ;-) Thank you! Best Regards / Mit freundlichen Grüßen Alexander Haedenkamp (Fanatec Support Team) Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 20, 2012 Avtor Share Napisano September 20, 2012 Počasi ne dojemam več teh reči, več pa ne bom pisal.... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 20, 2012 Share Napisano September 20, 2012 Pošlji ga zokidu bo popravu. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 21, 2012 Share Napisano September 21, 2012 Hmm ... Mi je uspel zrihtat tko, da sem na enem drugem kompu naredu FW update in zdj mi ga na mojem PCju normalno zazna. Tko da sm back online and ready to race Mnja, v bistvu še vseen ne deluje ... Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano September 21, 2012 Share Napisano September 21, 2012 Hmm ... Mi je uspel zrihtat tko, da sem na enem drugem kompu naredu FW update in zdj mi ga na mojem PCju normalno zazna. Tko da sm back online and ready to race Mnja, v bistvu še vseen ne deluje ... ponavadi prestavlanje HW pomaga pri kontaktih, morda si kaj "zjahal" napajalnik da dost energije? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 21, 2012 Share Napisano September 21, 2012 Zadeva mi je crknla med nedeljsko iRacing dirko. Ker je volan skos v levo bil obrnjen, sm mislu, da je špil kej zmrznu. Ko sem potem ugasnu volan, je iRacing zmrznu in me vrgu ven. Do srede potem nisem volana nič uporabljal, v sredo pa ugotovim, da ne deluje. V bistvu ga PC ni prepoznal. Potem sem pa danes priključil na drug PC, naredu FW update in ga priklopu nazaj na moj PC in je zadeva delala cca. 1 minuto, potem pa volan zopet postane neodziven. Tudi, če ga prestavim nazaj na PC kjer sem FW update naredu. Tak občutek imam, da neha delat, ko se segreje. Citiraj Link to post
radioactive112 16 Napisano September 22, 2012 Share Napisano September 22, 2012 Meni pa je zgleda menjalnik odsel rakom zvizgat...vcasih sploh ne zagrabi vcasih pa prestavi za 2 do 3 prestave... Citiraj Link to post
Recommended Posts