Skoči na vsebino

Volan in okvare!

play

Recommended Posts

Preden sem dobil 25-ko sem skori kupu DF GT pa je bil okol 100€ ja (pa tut ni neki slab volan al?, mnda ma motorje identične G25), sicer sm pa tut pr teb na strani vidu da maš za 119€ če se ne motim ne.., sej so novi to al?

Glede dnarja pa res ne mislim it prek 100€, 115€ je še ok, sam več pa ne, ker ne vozim tolk- na teden cca 10h MAX

A ti dobivaš kej G25? In kolk so ponavad?

• Odgovori 280
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

dobra organizacija in ugotovitev napake je 90% dela, tako da pir pade

Če bo imel še kdo probleme z G25/G27 pedali, da mu samo pritiska gas/bremzo/sklopko. Je treba samo razdret, potenciometre našpricat s kontakt sprejem (pa sprot še mal prah spihejte ker ga je zihr poln

Operacija uspela, pacient preživel          dela kot novi pazite se zdaj Jocota, volan je spimpan 

Posted Images

Moreš vedeti da je bil DF GT več kot pol leta nazaj v akcijah za celo 79EUR po skor vseh trgovinah, jaz ga trenutno ne morem dobiti, ker je predrag, so pa v tujini cene dost dobre 85EUR+.

G25 rabljen čist odvisno od 70e do 140e odvisno kakšen je, eni so res čist porajsani, zamazani tako da že po tem, ko vidim tak volan ga ne vzamem, pa tudi če lepo dela.G27 spod 140e je pa tudi zelo težko dobit, vsi imajo kr nabrite cene. Zmen se, naj ti ga da za ene 120,130e pomoje dobr volan.

Stopalke ti pa pašejo gor. http://www.slo-racing.com/index.php/topic/1419-p-volan-fanatec-porsche-911-turbo-s-clubsport-pedala/page__pid__57120#entry57120

Jaz mu pa stopalke odkupim,pa je naredil sigurn dobr biznis.

Aha pol trenutni ni DF GT lih best buy, k je predrag, glede 25ke, pa bi rabu sam štromaraj znotri, sam kaj k nemorš vedt kaj te notr čaka, ko je zuni k da bi ga s kamni obmetal.. :P

Tale k si dau link, pa če prov widm je wireless?? :o

Stopalke pašejo, a mogoče un šalthebl tut??

Sory k tolk sprašujem sam bi rad pršu dobr z volanom in dnarjem čez..:)

• 1 month later...

Ja če imaš na pc-ju, pol pa na ta bord , če imam prav lahk vežeš amam vse, od merilnikov, stopalk itdd To majstr Davor vse ve ima tko narejeno!

Davor slučajno kje na netu najdeš navodila, kako se razkoplje CSR Elite, pomoje to bom mogu prosit za pomoč, da bi priklopil na volan, na eno tipko ročno.

isto se razkoplje kot ostali fanatec volani [ok] , boš mogel na volansko tipko priklopit ročno,tole boš me mogel kontaktirat po telefonu!

marko to je ploščica na katero lahko priklopiš do 32 zunanjih gumbov, ter tri potenciometre, oz. stopalke [ok]