B_U_R_I 3 290 Napisano February 13, 2008 Share Napisano February 13, 2008 Amm, eventus me je poslal na videotop. Na videotop pa nobenga odgovora nisem dobil. Sem pa danes popoldne na ĹĄihtu zvedu, da volan spet ÄudeĹžno sam od sebe dela. Cimer je ĹĄel na komp, zagnal igro in vozu. In zdj dela... Me Äaka, da pridem domov, da spet crkne. Jebemti... Citiraj Link to post
genius 3 Napisano August 17, 2010 Share Napisano August 17, 2010 Js mam problem na mojem volanu trust predator, zadeva je v tem, da ko špilam igrce, ne morem dodajat gasa, ali pa mi gas sam drži, brez da bi ga jaz tišal. A se da to kak popravit? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 18, 2010 Share Napisano August 18, 2010 A si probal rekalibrirat volan? Citiraj Link to post
genius 3 Napisano August 18, 2010 Share Napisano August 18, 2010 Ka pa to pomen? Citiraj Link to post
marko 36 Napisano August 18, 2010 Share Napisano August 18, 2010 To pomeni da greš čez nadzorno ploščo, pa game controlers, tam najdeš svoj volan, pa daš mislim da advanced, al pa properties, potem pa bi moralo bit nekje okence za kliknit calibrate, kjer nastaviš center volana, max levi in desni odklon, gumbe ter pedalke... Drgač pa je možno v igri kalibrirati zadevo, sicer pa potem to velja le za tisto igro... Upam da pomaga.. Citiraj Link to post
genius 3 Napisano August 18, 2010 Share Napisano August 18, 2010 Evo, tole je slika, kjer se nastavla volan, zej pa je včasih bil križec na sredini, zej je pa gorih. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano August 18, 2010 Share Napisano August 18, 2010 , jap kukr da skoz gas tiščiš, mogoč če probaš pedalke spucat.. al pa driverje na novo naložit..al pa bremzo in plin mal prtiskat skopi, mogoč se izravna..drgač pa nvem, še nisem mel podobnega problema. mogoč ti je potenciometer v pedalki zaskoču pa se do kraja obrnu-pol pa postane hardwearski problem... Citiraj Link to post
genius 3 Napisano August 18, 2010 Share Napisano August 18, 2010 Sem zdaj razstavil, pa mal vse posesal, ko je blo velik praha not, pa mal tiste fedre naštelo, zej pa se matram nazaj skupi dobit. Citiraj Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano August 18, 2010 Share Napisano August 18, 2010 Če maš pedalke kje na tleh pod mizo ali kje jih vedno ko ne voziš daj na mizo ali nekam xD...sem imel iste težave Citiraj Link to post
marko 36 Napisano August 18, 2010 Share Napisano August 18, 2010 Meni vem da je ful prah delal probleme, pa sem razstavil zadevo ker mi je pedal za plin delal kot da bi tapal po njem, pa sem počistu pa namazal, pa je malo bolše, sicer pa velko ne morem pričakvat od 5let starega volana.. upam da ti zadevo uspe poštimat Citiraj Link to post
genius 3 Napisano August 18, 2010 Share Napisano August 18, 2010 Zadevo sem uspel zrihtat, razdro sm pedala, posesal prah, naštelal malop fedre, in za zdaj dela tako kot mora. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano August 18, 2010 Share Napisano August 18, 2010 Super da ti je uspelo zadevo usposobit Good job Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 Jst mam en problem: Po dolgem času (skoraj eno leto) sem spet prklopu volan - MOMO Racing, pa mi je force crknu! Ko ga priklopim na računalnik zagori ena lučka na volanu, pol pa ko priklopim adapter za force bi mogla še tadruga lučka zagoret, ampak mi ne! Volan sicer deluje, ampak brez forca! Je možno da zaradi drajverjev, ker sem ga priklopu na nov računalnik, pa sem stare drajverje nasneu, ampak jih ni dobr nasnelu, ker nemorem zagnat programa za kalibracijo? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 Zelo verjetno Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 Preden začnem z iskanjem novih drajverjev: se jih da mogoče tukej na forumu dobit, al pa mogoče nasvet iz kje jih lahko dol potegnem?? Citiraj Link to post
Recommended Posts