B_U_R_I 3 290 Napisano January 25, 2008 Share Napisano January 25, 2008 OMG, dans vozim mal Valencio, tiĹĄÄim pedal za gas v podn pa ponesreÄ prtisnem nedelujoÄ pedal za bremzo. Pa mi gas spusti. WTF?! Ĺ e mal vozm in vedno ko prtisnem pedal za bremzo mi pedal za gas neha delat. Pol grem pa v controls setup naĹĄtimam nazaj pedal za bremzo, da mi dela kot bremza in vidm, da mi je pedal kar sam od sebe zaÄel delat. woohooo P.S.: Zdej pa navajen nism bremzat, k sm se na tipko navadu Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano January 25, 2008 Share Napisano January 25, 2008 OMG, dans vozim mal Valencio, tiĹĄÄim pedal za gas v podn pa ponesreÄ prtisnem nedelujoÄ pedal za bremzo. Pa mi gas spusti. WTF?! Ĺ e mal vozm in vedno ko prtisnem pedal za bremzo mi pedal za gas neha delat. preveri Äe imaĹĄ vkljuÄeno opcijo "combined pedals" > to pomeni ko pritisneĹĄ bremzo ti neha pospeĹĄevat > not good P.S.: Zdej pa navajen nism bremzat, k sm se na tipko navadu uf, se boĹĄ hitro navadil bremzat na pedal.. je ful bolĹĄ Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 28, 2008 Share Napisano January 28, 2008 Kje pa maĹĄ to opcijo? V nastavitvah v igri? (Trenutno ne morem pogledat sem @work ) Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano January 28, 2008 Share Napisano January 28, 2008 Kje pa maĹĄ to opcijo? V nastavitvah v igri? ne, v Logitech Profiler (Äe imaĹĄ logitecha) poglej malo v nastavitvah volana... [maĹĄ moĹžnost obkljukat/odkljukat - nimam priklopljenega volana, na pamet pa ne vem ] uglavnem, ko prtisneĹĄ en pedal ti more delovat neodvisno od drugih GL Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 28, 2008 Share Napisano January 28, 2008 Ne, thrustmasterja mam. Pa v tistem konfiguracijskem softwaru nimam teh opcij. :cry: Citiraj Link to post
CooKie 0 Napisano January 28, 2008 Share Napisano January 28, 2008 A mas slucajno trust ff380 force feedback racemaster :?: Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 28, 2008 Share Napisano January 28, 2008 thrustmaster forcefeedback racing wheel Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 5, 2008 Avtor Share Napisano February 5, 2008 evo moje trenutno poÄetje je takole MIRAI 32''/81 cm LCD TV, DTL-632E500, HD Ready Logitech G25 volan Pc raÄunalnik, en narejen samo za wtcc 07,06 Ĺ portni sedeĹž mal drgaÄen,je gor slika ni Äist enak, zdej ap sm ĹĄe kletno v izdelavo,Äe se sluÄajn kje prevrnem Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 Pismo, vsi resno vlagate v tole dirkanje Js pa sam 17" LCD + pc in volan, ki ga moram 5x dnevno prestavit iz mize, ker delam kakĹĄne druge zadeve pa mi je v napoto. Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 Pismo, vsi resno vlagate v tole dirkanje Js pa sam 17" LCD + pc in volan, ki ga moram 5x dnevno prestavit iz mize, ker delam kakĹĄne druge zadeve pa mi je v napoto. = s tem da je 22" crt & volan prestavim enkrat gor, in enkrat dol hehe Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 btw, a ne bi moralo bit tole v tej temi? Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 Če bo maxla motilo, bo post prenesel kje Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 5, 2008 Avtor Share Napisano February 5, 2008 uff se oproĹĄÄam,mene je od navduĹĄenja zaneslo,ma Ĺželel sm si Ĺže 2let al 22 col ap pa 32, pa sm konÄno doÄakal dobro ceno! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 10, 2008 Share Napisano February 10, 2008 OMG! Spet mi pedal za bremzo ne dela. Zdej sm ugotovu kdaj se to zgodi. Sam ne vem zarad Äesa in ne vem kko to odpravit. Ko mi je prviÄ odpovedalo, sem komp iz Dolenjske odpelal v LJ, kak teden kasneje pa ĹĄe volan. In sem ga verjetno vklopil v drugi port kot je bil prej, zato mi je komp tut zateĹžil za driverje. Od takrat stopalka ni veÄ delala. Potem je pa kar naenkrat zaÄela sama od sebe delat. NajbrĹž sem kej ĹĄaril po kompu, a se mi niti malo ne sanja kaj bi lahko naredu, da je zaÄelo delat. V sredo sm pa spet izklopu volan iz PCja in ga danes vklopu spet v en drug USB port. Seveda je takoj zateĹžil za driverje (a je normalno, da ti teĹži za driverje, Äe samo v drug port prklopĹĄ?). Grem v igro in bremza ne dela. Pa tut ne pomaga, Äe ga nazaj v tisti port vklopim kjer je bil prej (tam, kje me za driverje ne vpraĹĄa ob priklopu). Driverje sem ĹĄe enkrat downloadal. Jih uninstaliral pa ĹĄe enkrat namestil, vendar ne pomaga. A ima kdo kako idejo? Volan je pa Thrustmaster Force Feedback Racing Wheel. Please help, danes je dirka, js pa brez zavor!! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 12, 2008 Share Napisano February 12, 2008 A mogoÄe ve kam bi lahk to kej nesu na servis? Po moĹžnosti v LJ? Citiraj Link to post
Recommended Posts