play 502 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Bi sluÄajno kdo vedel kaj naj razdrem.... mislim da mi zavora bremza rahlo bremza, je bolj trda kot je bila, Äe ni kaj narobe s fedrom, pa v igri wtcc07 ko imam pogled v vozilu, se mi zdi da je popreje bila leva noga s katero bremza, bolj levo ne na bremzi, sicer ko drĹžim gas z desno je leva noga Äist levo, ko odneham gas, se sama leva noga postavi na bremzo-to govorim v igri, kako zgleda moĹžiÄek voznik,da se razumemo, in mam sm vpraĹĄanje, popreje ko mi je funkcioniral volan, s emi zdi, da ko sm spustil gas, je bila od voznika leva noga na levi poziciji, ni ĹĄla takoj na bremzo, naj nekdo to preveri pa mi javi... ko voziĹĄ notranji pogled ima moĹžiÄek,ko spustiĹĄ gas, ĹĄe vedno na levi strani nogo,. ko bremzaĹĄ jo pa da stopalko ali ima vedno rahlo na bremzi nogo, pomoje da ne??? hvala za odgovor, mislim pa da so sm smeti priĹĄle v stopalko,no vsja mislim! mogoÄe podvpraĹĄanje se vam zdi da je vaĹĄa bremza malo bolj trda kot gas, ali so obe enako trde....hvala 3x :wink: Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 moja bremza (ki sicer ne deluje) je malenkost bolj trda kot gas. Sam ni kakĹĄne oÄitne razlike, komi da opaziĹĄ. PreveriĹĄ lahko tut tako, da si daĹĄ pogled od zuni pa boĹĄ vidu, Äe ti kej ĹĄtop luÄi svetijo.. Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 18, 2008 Avtor Share Napisano January 18, 2008 sej keÄ je da ĹĄtop luÄ ne sveti a avto bremza, am nism anrdu Äasa pod 54.xx pa ga mam 50.xxx, np ni sile, dobim volan g25 daens!!!ihaa je stopalka pomoje al sm praĹĄna neki v etm smilu, bom mal poĹĄtimal pa bo... :wink: Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 moja bremza (ki sicer ne deluje) je malenkost bolj trda kot gas. Sam ni kakšne očitne razlike, komi da opaziš. Meni isto..... Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 18, 2008 Avtor Share Napisano January 18, 2008 Äaki oba imata df pro-ja??? ja pol zna bit tako paÄ trda, aja bremza pedal ej mal viĹĄji kot gas, pr emni je?? Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 18, 2008 Avtor Share Napisano January 18, 2008 sm ĹĄu do kolega ima wtcc in volan... ja moĹžiÄek redno drĹži nogo za bremzo Äist levo, tudi ko spustiĹĄ gas jo drĹži Äist levo, pr meni pa ima na bremzi zmer ko za 1s spustim gas, luÄi zadne ne gorijo,pa vseen res na izi bremza, zanimivo res... Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Imam momota sam od kadar sem kupil je bremza trša....Sam pr wtccju itak envem kaka je, ker ne igram sam pr rbrju pa je bolj trda kot ga......Meni je to prov ql Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 momo: bremza trĹĄa kot gas, race07: nogo ima skoz na bremzi, vendar je ne pritiska, dokler je ne pritisneĹĄ sam,... Äe se dotakneĹĄ bremze se ti zasvetijo ĹĄtop luÄke,... drugaÄe avto NE bremza (tudi Äe se vam zdi da mogoÄe bremza) lahko pa preveriĹĄ a) Logitech DX Tweaker in nastaviĹĄ zadevo b) v igri imaĹĄ pod control settings moĹžnost vpogleda v osi volana, in preveriĹĄ Äe je kaj "kontakta" pri spuĹĄÄeni pedalki upam da bo ... Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 18, 2008 Avtor Share Napisano January 18, 2008 sm amm tak filing da bremza al sm pa Äist v dilemi, bom ĹĄe na drug pc probal, pa javim,MA hvala tisto mi bo pomoje kej pomagalo! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Äaki oba imata df pro-ja??? ja pol zna bit tako paÄ trda, aja bremza pedal ej mal viĹĄji kot gas, pr emni je?? ne js mam thrustmaster ffrw. pa mam stopalko za bremzo krajĹĄo. pa malenkost trĹĄo. Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 22, 2008 Avtor Share Napisano January 22, 2008 zgleda da ne bremza, sm vseen na drugem pc-ju mi model nogo konstatno drĹži na bremzi,ko spustim gas, bremza pa ne.... zanima me malo kdor ma g25??? kako si naĹĄtimaĹĄ pogled levo desno, za nazaj dam jaz kr na rdeÄo tipko, Ĺže vidm da bom mel tuki velko teĹžavo,nekak ne bom videl ,Äe je kdo vzporedno z menoj?? Citiraj Link to post
uporabniško ime 0 Napisano January 23, 2008 Share Napisano January 23, 2008 zgleda da ne bremza, sm vseen na drugem pc-ju mi model nogo konstatno drži na bremzi,ko spustim gas, bremza pa ne.... zanima me malo kdor ma g25??? kako si naštimaš pogled levo desno, za nazaj dam jaz kr na rdečo tipko, že vidm da bom mel tuki velko težavo,nekak ne bom videl ,če je kdo vzporedno z menoj?? Bremza men dela normalno. Edino k pridem v špil vse stopalke enkrat stisnem, ker prvič ne delajo naprej pa normalno. Drgač mam pa js levo, desno in nazaj na smernih puščicah na menjalniku. Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 24, 2008 Avtor Share Napisano January 24, 2008 DrgaÄ mam pa js levo, desno in nazaj na smernih puĹĄÄicah na menjalniku. sm lahko v ovniku pogledaĹĄ, pa da drĹžiĹĄ volan sm z eno roko,men kr ne gre? na df pro je super obe roke an volanu in gledaĹĄ... :wink: Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano January 24, 2008 Share Napisano January 24, 2008 Za te zadeve je dober Momo, ki ima 6 gumbov :wink: Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 24, 2008 Share Napisano January 24, 2008 pa moj thrustmaster tut, k maĹĄ tko k na game padu 2x ĹĄtiri-smerni tipki + dva gumba. Citiraj Link to post
Recommended Posts