Skoči na vsebino

Skupna nabava volanov G25?

play

Recommended Posts

• Odgovori 154
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Eh bedno tole. Sej vem, da kej velik popusta ne bomo dobil nikjer pri nas... Ampk js ga pr nas ne mislim skupinsko kupit za 240€

Če ne druzga ne mislim dat trgovini tok profita, ker bo dala celih 4% popusta. Ko jih j... Če do konca tega tedna ne bomo nič zvedli, v ponedeljek naročam na pixmaniji.

pozor, dobil odgovor ppri solo.si, volan 1kom g25, cena 1kom samo 240eur, cena je z ddv in 2letno garancijo,nabavljeni v sloveniji NE TUJINI, dkor bi imel volan za 240eur, naj čim prej javi, če vas bo 10kom je taka cena,če pa ne, je pa baje 250eur!

čim prej javite.....

Če nas bo manj kot 10, bo cena 250 , čeprav je na solo.si ceniku cena 248,90 € ?!? Nekdo nekoga očitno nateguje.

Naj jih da za 220 € in se bo našlo kar dost ljudi. On profitira, in mi tudi.

pozor, dobil odgovor ppri solo.si, volan 1kom g25, cena 1kom samo 240eur, cena je z ddv in 2letno garancijo,nabavljeni v sloveniji NE TUJINI, dkor bi imel volan za 240eur, naj Äim prej javi, Äe vas bo 10kom je taka cena,Äe pa ne, je pa baje 250eur!

Äim prej javite.....

Äe nas bo manj kot 10, bo cena 250 , Äeprav je na solo.si ceniku cena 248,90 ⏠?!? Nekdo nekoga oÄitno nateguje.

Naj jih da za 220 ⏠in se bo naťlo kar dost ljudi. On profitira, in mi tudi.

oÄtno pol on mene j...., mah kdor men ne verjame naj pokliÄe,lahko mojem imenu, jaz za enkrat dajem roke stran, da ne bo zgledalo da bi eml jaz kej od tega, enako si ga kupte ko sm si ga sam, dal 260 je doma, men Äe s emu di s emi ne gre za 10eur, Äe maĹĄ Ĺželjo kupiĹĄ....

Denzy a ni cena v ITA pixmaniji 199 EUR in te pride ĹĄe draĹžje? Ko ga dobiĹĄ daj prosim povej kako je z garancijo, dobavo...

V kratkem bom kupil video kamero in so cene na pixmaniji za nekatere modele tudi okrog 100 EUR cenejĹĄe kot v Sloveniji. Skrbi me pa garancija, ker se mi zdi, da so kamere ĹĄe bolj obÄutjive razne okvare kot volan. In ĹĄe tuhtam ali se splaÄa profitirati toliko denarja na raÄun garancije wacko.gif.

Danes naroÄeno Volan 179âŹ+neki doplaÄaĹĄ 17âŹ(da lahko vrneĹĄ volan do enga leta pa ti dnar vrnejo al neki podebnga)+9.90⏠poĹĄtnina vse skup nanese malo Ĺžez 200⏠ga bom pa meu nasleden teden doma Ĺže najverjetneje:)

17€ je za vrnitev volana. Kaj pa za samo garancijo? A veš kej? Al boš šele potem zvedu, ko ga dobiš?

P.S.: Zakaj bi bla pa poĹĄtnina manjĹĄa na italjanski pixmaniji, kot na slovenski?

17⏠je za vrnitev volana. Kaj pa za samo garancijo? A veť kej? Al boť ťele potem zvedu, ko ga dobiť?

P.S.: Zakaj bi bla pa poĹĄtnina manjĹĄa na italjanski pixmaniji, kot na slovenski?

tako dobro pogodbo imajo z svojo poĹĄto pomoje, Äe zraÄunaĹĄ,pa v najslabĹĄem primeru,da bi mogu ga enkrat vrnit,je enako kto da ga v slo nabaviĹĄ in imaĹĄ mir!pa v slo je 2leti garancije,sej je enako tudi v tujini pomoje?

hja, kaj če ga pa ne bo treba nikol vračat? Pa da še te "zavarovalnine" nič ne plačaš?

Prišparaš okol 40€. Js sm v bistvu zelo začel razmišljat, če ga bom sploh vzel. Dlje čakamo slabš je. Sploh me je pa tale Valencia čist potolkla :(

• 2 weeks later...