Skoči na vsebino

Skupna nabava volanov G25?

play

Recommended Posts

• Odgovori 154
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

zdj si pa Ĺže zmiĹĄlujete vsi skupj...

naj vsak pove a ga kupi ali ne, se poĹĄlje naroÄilo v tujino,

prej se ĹĄe preveri kaj je z garancijo in popravilom [Äe in ko bo ta kdaj potreben]

potem pa lepo vsi "ÄiÄi pa Äaki"

in ko se dobi odgovor od trgovine se sporoÄi zadeva naprej,...

za celih 15volanov smo porabli 6+ strani da se zmenmo...

a je to ĹĄe sploh normalno?

Se zgledujemo po naĹĄih politikih :D Jebat ga.....Äe bo pa 100 strani jih bo pa tok...zato pa je forum :P

ne se zgledvat po njih...

raj s svojo glavo mislit! se bo veÄ naredilo :P

sicer pa..

pol postov v vsakem threadu je tko off topic

:P

zdj si pa Ĺže zmiĹĄlujete vsi skupj...

naj vsak pove a ga kupi ali ne, se poĹĄlje naroÄilo v tujino,

prej se ĹĄe preveri kaj je z garancijo in popravilom [Äe in ko bo ta kdaj potreben]

potem pa lepo vsi "ÄiÄi pa Äaki"

in ko se dobi odgovor od trgovine se sporoÄi zadeva naprej,...

za celih 15volanov smo porabli 6+ strani da se zmenmo...

a je to ĹĄe sploh normalno?

Äak mal kva se zmiĹĄlujemo za pravo ceno ga bo marskater kupu ne pa za tok kot ga dobim tuki u trgovin

Äak mal kva se zmiĹĄlujemo za pravo ceno ga bo marskater kupu ne pa za tok kot ga dobim tuki u trgovin

nism mislu [z "vsi"] zdj vseh 13 ki bi imeli volan,...

Äe piĹĄe na netu da je cena 150+davek je to 150+davek kar mislim da nanese na 180e...

Äe se je dogovarjalo za to ceno, ne vem zakaj folk zdj neki uletava z 200e ker ni dobil odgovora v tistem dnevu ko je poslal mail... in ĹĄe vedno upa da mu bo kdo v tej zabaÄeni sloveniji dal kej "zastonj" oz spustil ceno enega volana iz 260+ na 220e,.. lepo te prosim, raje jim stoji tm v lagerju pa ga prodajo za 255e kot pa, da bi ga prodal pod njihovo ceno in si hodli v zelje...

vÄasih smo Äakal veÄ kot teden dni, da je prĹĄla !navadna! poĹĄta iz A v B in nazaj.. tak da.. Äe se Ĺže tulk Äasa mente za to,.. mal potrpet ni greh...

vsekakor vem da ima vsak svoj budget in da je nekje meja za vsakogar... zato se kdaj pa kdaj tud splaÄa potrpet mal dalj Äasa, vem in mi je tudi kristalno jasno ... da bi ga vsi radi imeli Ĺže predvÄerajĹĄnjim...

naj se en pogumneĹž najde, pa zajamra na eventus[ali pa izishop ima tud servis za to, sam mislim da je eventus generalni "serviser" za logitech] da je kupu volan v franciji/italiji/avstriji/kaj js vem EU uglavnem in da mu neki ne dela, in Äe lahko uveljavlja garancijo ali kaj podobnega si spomnite, pa boste takoj videli kaj je z garancijo volana kupljenega v tujini

glede na to da "ste" Ĺže priĹĄli iz "slovenskih" 260+ evrov na "francoskih" 180e mislim da to ni podatek ki bi ga lahko kar zanemaril in dan/dva/tri/osem je za nekatere sprejemljivo poÄakat, drugi bi ga pa kot sm Ĺže omenu radi imeli predvÄerajĹĄnjim...

drgaÄ pa... v browser pixmania vtipkat in order enga pa enga,...

ali pa naprej na "to kar mate zdj" furat...

poÄakte dan dva in bo kej veÄ znanega [ali pa ne]

nÄ osebnega ppl... sam svetujem ;)

hf & GL

ja jaz sm vÄer zgleda biznins anredu, uniÄil sm si df proja, ma grem kr danes po g25 pa kokr je je, na eventusu ama niÄ, zadna najacenejĹĄa ponudba je 250eur 1kom jih ej ap sm 4kom na zalogi.....

aja 250 bi bila koliÄina en 1kom, evo Äisto uradna cena za Slo res minimalna je 205eur+ddv kar nanase 246eur in to naj bi bila res zadna cena katero se komu sploh splaÄa prodat! tudi priporoÄena prodajna cena v slo je od 250 do vsega 300eur

evo na ma!jev odgovor vem odgovor, takole,kjer plaÄaĹĄ po predraÄunu iz tujine je bojazen da ne dobiĹĄ garacije poĹĄtemplane in nato garancija v slo NE VELJA, tukaj je velik problem,ko dobiĹĄ paket vidiĹĄ ali si naredu kej ali ne, to pa mi je povedal lastnik trg, ki ureja garancije pri uvozniku, nikakor tudi njemu ne gre, da je v evro taka cena 180eur in bo tudi on to ceno ĹĄe preveril zakaj taka, mi je pa po resnici ,to vem, povedal svojo nabavno ceno!

Zakaj tako nizke cene? Zato, ker jih v ZDA prodajajo za smešno nizke cene tudi trgovine => 230$ = 157€

kok dobijo ĹĄele te trgovine poceni robo.

klik

lejte, js sm se odloču. Če v enem tednu ne bomo vedl kje naročit, bom js sam naroču na tej pixmanii. Kar bo - bo. Ker mi je muka čakat.

Eventusu sm pa poslal mail, tisto k si reku za garancijo, če lahk uveljavljaš. Pa ni nobenga odgovora. Pizde...

B_U_R_I keÄ ej samo en, Äe dobiĹĄ poĹĄtamplano garancijo je garancija evrospka, Äe ne dobiĹĄ je ne boĹĄ mel, jaz sm neki povem pa ne mi zamert, jaz it tujine razen avsrije da grem gor pa kupim,res neb nabaljaj ker tle ni mal denaraj pa da bi blo kej anrobe, kak zamera,Äe me razumete, jaz sm si ga kupil me je koĹĄtal 260eur, v bb jih majo po 269eur...enako se mi en da Äakat itd....

res ni tako enostavno kto zgleda, ma kaj ĹĄele da se kej zalomi,da nakaĹžeĹĄ 2keur pol pa da ni robe obup, tuki vsja vem mam garancijo 2leti, ga kupim pa hudiÄa kaj Äm res da je 80eur draĹži akr je res veliko...

Kdor ne riskira, ta ne proftira...

Se strinjam s tem, kar si reku, glede odgovornosti. Če sam naročaš, še preživiš - sej si sam sebe zajebal. Da bi pa skup naročil pa da bi se kej zalomilo - pol pa tut druge zajebeš.

Kdor ne riskira, ta ne proftira...

Se strinjam s tem, kar si reku, glede odgovornosti. Äe sam naroÄaĹĄ, ĹĄe preĹživiĹĄ - sej si sam sebe zajebal. Da bi pa skup naroÄil pa da bi se kej zalomilo - pol pa tut druge zajebeĹĄ.

ja itak,sm keÄ je ta ok tm do 300eur, Äe bi bila sila makra jaz vrnem,sm tuki nikol ne veĹĄ, daĹĄ 3keur, ok sej takole mislim si da je ta trgovina zelo poĹĄtena,mot me le da meila nism dobil, pa vseen res ni maÄji kaĹĄel, da je pol kej narobe, ma Ĺže da garanciej en dobiĹĄ, ne vem smo ekj anredili? al je en mini servis prec skor 100eur.....

mogoÄe sej grdo reÄeno, ko ga prvi dobi nam je vsem jasno, pa enako za tako ceno Äe vojga prodaĹĄ za 230, pa novga kupiĹĄ, pa je Ĺže neki...

vse skup so to sm moja mnenja, da je vse nekak prav!